Bio panela cukor
A bio panela cukor egy hagyományos cukorspecialitás Kolumbiából. Semmilyen finomításnak vagy más vegyi eljárásnak nem vetették alá. A vajkaramella, karamell, méz és leheletnyi medvecukor kombinációjából álló csodálatos íz teszi ezt a finomítatlan nádcukrot valódi élménnyé. Kolumbiában a bio panela cukrot főként forró és hideg italokban használják.
A kívánt édesség eléréséhez a megfelelő mennyiségű cukrot keverjük össze a hideg vagy a forró vízzel, adjunk hozzá egy kevés friss lime levet, és indulhat a kaland. Engedje, hogy ez a 100%-osan természetes cukor sokoldalúságával meggyőzze Önt! Kísérletezzen vele!
Átvétel Local Online PICKUP Service Partnernél
Írjon nekünk vagy hívjon bennünket munkanapokon 9.00 és 16.00 között a 06 / 92 900 027 -es telefonszámon
Összetevők
Bio Panela cukor
Átlagos tápértékadatok
100g termékben:
Energia1379 kJ/326 kcal
Zsír0,0g
amelyből telített zsírsavak0,0g
Szénhidrát86,2g
amelyből cukrok86,2g
Fehérje0,65g
Só0,0g
Nyomokban diót, mogyorót, földimogyorót és szezámmagot tartalmazhat!
TÁROLÁS
Fényvédett, száraz, hűvös helyen.
Szemcseméret: 0,01-0,3 mm
Tanúsítvány
A Pödör bio termékek szigorú kritériumok alapján kapták meg a bio tanúsítványt. Amennyiben többet szeretne tudni, kérjük kattintson az alábbi linkre:
- Mákolajos muffin recept erdei gyümölcs öntettel
- Ricotta-mousse pisztáciaolajjal recept
- Laktózmentes, tökmagolajos kuglóf recept
- Mákolajos epres joghurt recept
- Mogyoróolajos palacsinta recept eperrel
- Gluténmentes mákos sütemény recept
- Poharas cseresznyés sütemény recept
- Cseresznyés joghurthab recept
- Cseresznyés shake recept
- Fordított almatorta recept alma balzsamkrémmel
- Palacsinta karamellizált eperrel recept
- Szilvás gluténmentes palacsinta recept
- Gluténmentes palacsinta recept