Kevés olyan élelmiszer büszkélkedhet olyan hosszú hagyománnyal, mint az ecet. Ez az egyik legrégebben ismert élelmiszerünk: készítése több ezer évre nyúlik vissza. Ami az ecetet a többi élelmiszertől megkülönbözteti, az rendkívül hosszú szavatossága. Őseink nagy becsben tartották, nem csak konyhai hozzávalóként, hanem természetes gyógyírként való hasznossága miatt is. Köztudomásúlag jótékony hatással van az emésztőrendszerre és a testhőmérséklet hűtésére (antipiretikus hatás).
Ezenfelül hasznos segítségnek tartják bőrbetegségek, ízületi fájdalmak vagy zúzódások ellen is. A Pödör gyümölcsecetei 100 százalékban természetesek, és nincsen bennük semmiféle mesterséges adalék. Bízunk abban, hogy válogatott nyersanyagainkkal, legyen az szilva, birsalma, szőlő vagy más, a lehető legjobb eredményt érjük el. És bízunk hosszú évekre visszamenő ecetgyártási tapasztalatunkban.