Földiszeder gyümölcsecet

Színes földiszeder gyümölcsecet

Már gyönyörű lila színe is elég lenne ahhoz, hogy a földiszeder gyümölcsecet a konyha igazi ékszere legyen. Ám a gourmet-t köztudottan a gyomra érdekli leginkább, ezért a Pödör gondoskodik róla, hogy gyümölcseceteinek utolsó cseppje is megfeleljen az ínyencek magas elvárásainak. A friss szemekből készült földiszeder gyümölcsecet intenzív gyümölcsös ízével hódít meg, és óhatatlanul kíváncsivá teszi az embert, hogy vajon hány lédús, kerek bogyót kellett felhasználni, hogy ennyire finom legyen. Ezt az ecetet is kizárólag a legjobb minőségű, gondosan szedett és facsart szederszemekből gyártják. Az első fermentációs folyamat során alkohol képződik, ami a másodikban ecetté alakul. A Pödörnél ez a folyamat szigorú minőségi ellenőrzés mellett, jó minőségű fahordókban megy végbe.

A gyümölcsecetek különösen táplálóak, mivel az eredeti gyümölcsben található sok vitamin, ásvány és nyomelem megmarad bennük. A földiszederben bőségben található A provitamin, ami az emberi szervezetben A vitaminná alakul. A kellő mennyiségű A vitamin a szem egészsége szempontjából rendkívül fontos. A földiszederben található további vitaminok a C, E és B vitaminok csoportja, - ezek az immunrendszert erősítik. A vitaminok ugyan kisebb koncentrációban találhatók az ecetben, mint a friss gyümölcsben, viszont kiegészülnek az ecetsavval, amelynek antibakteriális hatása tovább bővíti e pompás gyümölcsecet előnyeit.

Földiszeder gyümölcsecet

Vásároljon most!

Földiszeder gyümölcsecet megvásárolható az alábbi kiszerelésekben

1 454 Ft *
1 530 Ft
15 300 Ft / l
2 033 Ft *
2 140 Ft
8 560 Ft / l
3 259 Ft *
3 430 Ft
6 860 Ft / l
Pödör Klub ár
Összesen
Kosárba rakom

Pödör klubtag kedvezmények*

  • Ingyenes kiszállítás 7 000 Ft felett​​i rendelésnél
  • 10% kedvezmény már az első vásárlásnál
  • 24 órás kiszállítás munkanapokon a 14:00 óráig leadott rendelésekre

Regisztráljon vagy lépjen be a kedvezményekért!

Összetevők

Földiszeder gyümölcsecet

Átlagos tápértékadatok

100g termékben:

Energia51kJ /12kcal

Zsír0g

amelyből telített zsírsavak0g

Szénhidrát3g

amelyből cukrok3g

Rost0g

Fehérje0g

0g

Tárolás

Az ecet fénytől védve, légmentesen lezárva tárolandó. Ilyen körülmények között gyakorlatilag korlátlan ideig megőrzi minőségét.

Az üveg alján leülepedő rostanyag természetes, nem minőségi hiba.

Szűretlen gyümölcsecet, ezért használat előtt rázzuk fel!

Származási hely: Ausztria

A földiszeder gyümölcsecet használatáról

A földiszederecet remekül érvényesül bármely ételben, erős ízével és pompázatos színével. A friss bogyó íze megmarad az ecetben is, épp ezért különösen a nyári salátákhoz ajánljuk, Gyümölcsös savassága számos olajjal harmonizál, így a tökmagolajjal, dióolajjal, fenyőmag olajjal, mogyoróolajjal és pisztáciaolajjal. Kisütés előtt érdemes a húst földiszeder ecetben pácolni, hogy finom porhanyós legyen. A vörös és vadhúsok különösen meghálálják ezt az előkészítést. A földiszederecet a könnyebb ételekhez is nagyon jól illik, így gyümölcsös, krémes desszertekhez vagy gyümölcssalátákhoz.


A termékhez kapcsolódó receptek (2)

Vásárlóink ezeket a termékeket választották még



Miért a Pödör?

Készítés és minőség

Mi teszi a Pödör termékeket különlegessé?

Tovább
Egészség

Tippek és tanácsok szakértőinktől

Tovább
Szépség

Szépségtippek Pödör termékekkel

Tovább