%
Földiszeder gyümölcsecet

Földiszeder gyümölcsecet

Színes földiszeder gyümölcsecet

Már gyönyörű lila színe is elég lenne ahhoz, hogy a földiszeder gyümölcsecet a konyha igazi ékszere legyen. Ám a gourmet-t köztudottan a gyomra érdekli leginkább, ezért a Pödör gondoskodik róla, hogy gyümölcseceteinek utolsó cseppje is megfeleljen az ínyencek magas elvárásainak. A friss szemekből készült földiszeder gyümölcsecet intenzív gyümölcsös ízével hódít meg, és óhatatlanul kíváncsivá teszi az embert, hogy vajon hány lédús, kerek bogyót kellett felhasználni, hogy ennyire finom legyen. Ezt az ecetet is kizárólag a legjobb minőségű, gondosan szedett és facsart szederszemekből gyártják. Az első fermentációs folyamat során alkohol képződik, ami a másodikban ecetté alakul. A Pödörnél ez a folyamat szigorú minőségi ellenőrzés mellett, jó minőségű fahordókban megy végbe.

A gyümölcsecetek különösen táplálóak, mivel az eredeti gyümölcsben található sok vitamin, ásvány és nyomelem megmarad bennük. A földiszederben bőségben található A provitamin, ami az emberi szervezetben A vitaminná alakul. A kellő mennyiségű A vitamin a szem egészsége szempontjából rendkívül fontos. A földiszederben található további vitaminok a C, E és B vitaminok csoportja, - ezek az immunrendszert erősítik. A vitaminok ugyan kisebb koncentrációban találhatók az ecetben, mint a friss gyümölcsben, viszont kiegészülnek az ecetsavval, amelynek antibakteriális hatása tovább bővíti e pompás gyümölcsecet előnyeit.

Mennyiség:
Webshop ár 17 900 Ft / l
1 790 Ft
-5% Klub kedvezmény
Webshop ár klubtagoknak
1 701 Ft
Webshop ár 10 600 Ft / l
2 650 Ft
-5% Klub kedvezmény
Webshop ár klubtagoknak
2 518 Ft
Webshop ár 8 200 Ft / l
4 100 Ft
-5% Klub kedvezmény
Webshop ár klubtagoknak
3 895 Ft
Segíthetünk?

Írjon nekünk vagy hívjon bennünket munkanapokon 9.00 és 16.00 között a +3692900027 -es telefonszámon

Összetevők

Földiszeder gyümölcsecet

Átlagos tápértékadatok

100g termékben:

Energia51kJ /12kcal

Zsír0g

amelyből telített zsírsavak0g

Szénhidrát3g

amelyből cukrok3g

Fehérje0g

Rost0g

0g

Tárolás

Az ecet fénytől védve, légmentesen lezárva tárolandó. Ilyen körülmények között gyakorlatilag korlátlan ideig megőrzi minőségét.

Az üveg alján leülepedő rostanyag természetes, nem minőségi hiba.

Szűretlen gyümölcsecet, ezért használat előtt rázzuk fel!

Származási hely: Ausztria

A földiszeder gyümölcsecet használatáról

A földiszederecet remekül érvényesül bármely ételben, erős ízével és pompázatos színével. A friss bogyó íze megmarad az ecetben is, épp ezért különösen a nyári salátákhoz ajánljuk, Gyümölcsös savassága számos olajjal harmonizál, így a tökmagolajjal, dióolajjal, fenyőmag olajjal, mogyoróolajjal és pisztáciaolajjal. Kisütés előtt érdemes a húst földiszeder ecetben pácolni, hogy finom porhanyós legyen. A vörös és vadhúsok különösen meghálálják ezt az előkészítést. A földiszederecet a könnyebb ételekhez is nagyon jól illik, így gyümölcsös, krémes desszertekhez vagy gyümölcssalátákhoz.