%
Sörecet

Sörecet

Ecetélmény a sör híveinek!

Az ecet az emberiség egyik legrégebben ismert élelmiszere. Az italfőzés, és ilyenformán a sör majdnem ugyanolyan régen létezik. Nem is csoda tehát, hogy ez a két esszencia egy zamatos kombinációban egymásra talált. Ami a többi közül kiemeli a Pödör sörecetét, az a kizárólag a barna sör erjesztéséből származó erős, intenzív íze. Ellentétben az aranyszínű sörökből gyártott ecetekkel, ez a sörecet intenzívebb, mégis szeretik még azok is, akik egyébként nem kedvelik a sört. A Pödör sörecetének van egy bizonyos pezsgése, amely az ecet frissességét teljességgel megőrző különleges tárolási technikából fakad.

Az ecet mindig is nagy szerepet játszott az emberek egészségében. Semmiképp sem hiányozhat a háztartás patikájából. Naponta egy kis vízzel elkeverve az ecet serkenti a gyomornedvek termelődését és ezáltal az emésztést is. A szépségápolást tekintve egy ecetes öblítés pedig igazi gyógyír az élettelen hajnak. Ecetsav tartalma összezárja és kisimítja a hajszálak töredezéseit, és a haj szép fényes lesz tőle. Az ecetsav a száraz, korpás fejbőrre is jótékonyan hat, mivel egyensúlyba hozza a bőr pH értékét.

Mennyiség:
Webshop ár 19 000 Ft / l
1 900 Ft
-5% Klub kedvezmény
Webshop ár klubtagoknak
1 805 Ft
Webshop ár 11 600 Ft / l
2 900 Ft
-5% Klub kedvezmény
Webshop ár klubtagoknak
2 755 Ft
Webshop ár 9 300 Ft / l
4 650 Ft
-5% Klub kedvezmény
Webshop ár klubtagoknak
4 418 Ft
Segíthetünk?

Írjon nekünk vagy hívjon bennünket munkanapokon 9.00 és 16.00 között a +3692900027 -es telefonszámon

Összetevők

Sörecet

Átlagos tápértékadatok

100g termékben:

Energia51kJ /12kcal

Zsír0g

amelyből telített zsírsavak0g

Szénhidrát3g

amelyből cukrok3g

Fehérje0g

Rost0g

0g

Tárolás

Az ecet fénytől védve, légmentesen lezárva tárolandó. Ilyen körülmények között gyakorlatilag korlátlan ideig megőrzi minőségét.

Az üveg alján leülepedő rostanyag természetes, nem minőségi hiba.

Szűretlen gyümölcsecet, ezért használat előtt rázzuk fel!

Származási hely: Ausztria

A sörecet használatáról

A sörecet masszív ízében visszaköszön a maláta és a komló. Gyümölcsös kesernyéssége friss salátákban, tökmag olajjal párosítva érvényesül a leginkább. A sörecet a kreatív séfek egyik titkos fegyvere a vadhúsokhoz és más sötét húsokhoz való mártások ízesítésére. A rusztikus konyha kedvelői feltétlenül jó helyen járnak, ha sörecettel kísérleteznek. A burgonyás ételeknek, bab vagy lencsetálaknak, sőt akár egy finom disznósajtnak is adhatunk egy pikáns kis csavart pár csepp Pödör sörecettel!