%
Aceto Balsamico Vörös

Aceto Balsamico Vörös

Intenzívebb balzsamecet, előételek, sültek, grillezett ételek és halak ízesítéséhez

Tiszta, harmonikus illatával és tökéletes savasságával a vörös balzsamecet az édes és savanyú eszményi egyensúlyát képviseli.

Az egyedi szőlőfajta, a természetes fermentáció, a speciális technológia és a hagyományos eredet összjátéka teszi egészen különlegessé ezt az ecetet. (Savtartalom: 5%)

Mennyiség:
Webshop ár 17 500 Ft / l
1 750 Ft
-5% Klub kedvezmény
Webshop ár klubtagoknak
1 663 Ft
Webshop ár 9 800 Ft / l
2 450 Ft
-5% Klub kedvezmény
Webshop ár klubtagoknak
2 328 Ft
Webshop ár 7 600 Ft / l
3 800 Ft
-5% Klub kedvezmény
Webshop ár klubtagoknak
3 610 Ft
Webshop ár 6 060 Ft / l
15 150 Ft
-5% Klub kedvezmény
Webshop ár klubtagoknak
14 393 Ft
Segíthetünk?

Írjon nekünk vagy hívjon bennünket munkanapokon 9.00 és 16.00 között a 06 / 92 900 027 -es telefonszámon

Összetevők

Vörösborecet, szőlőmust sűrítmény

Átlagos tápértékadatok

100g termékben:

Energia926kJ /217kcal

Zsír0g

amelyből telített zsírsavak0g

Szénhidrát49,1g

amelyből cukrok49,1g

Rost0g

Fehérje0,6g

0,04g

Tárolás

Az ecet fénytől védve, légmentesen lezárva tárolandó. Ilyen körülmények között gyakorlatilag korlátlan ideig megőrzi minőségét.

Az üveg alján leülepedő rostanyag természetes, nem minőségi hiba.

Szűretlen gyümölcsecet, ezért használat előtt rázzuk fel!

Származási hely: Olaszország

Az aceto balzsamecet használatáról

A balzsameceteket számtalan módon használhatjuk fel a konyhában, épp ezért mindig a megfelelő terméket válasszuk az adott ételhez. A balzsamecetek különbségét hagyományosan azok sűrűsége és ízeik intenzitása adja. A hígabb balzsamecet a napi használatra ideális: salátákhoz, párolt vagy nyers zöldségekhez, illetve levesek és mártások ízesítéséhez. Az intenzívebb balzsamecet inkább az előételekhez, sültekhez, grillezett ételekhez és halakhoz illik.

Fontos tipp: Hallgasson ízlelőbimbóira! Próbáljon ki néhány új receptet és ételkombinációt, és tágítsa velük kulináris horizontját!

Tökéletesen harmonizál leveles salátákkal, de érdemes kipróbálni intenzívebb olajokkaI, például dió-, mogyoró-, szőlőmag – vagy sárgabarackmag olajjal párosítva egy finom dresszingben. Próbálja ki salátaöntet receptünket is!

Jól illik párolt és nyers zöldségekhez, feldobja a leveseket és pörkölteket, és pompás ízt kölcsönöz mártogatóknak és szószoknak (főleg sötét, barnamártásoknak).

Kiváló sültekkel és vadhúsokkal, valamint különféle húsok fűszeres pácolására.