5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Nincs jobb egy meleg nyári napon, mint a vitaminokban gazdag, hűsítő zöldségleves, melyhez paradicsomecetet fogunk használni.
Ahhoz, hogy jó állagot érjünk el, először a paradicsom felét turmixoljuk le. Ezután hozzáadjuk a paradicsom második felét, a már előre felszeletelt uborkát, a friss bazsalikomot és kakukkfüvet. Sózzuk, borsozzuk és Pödör paradicsomecettel ízesítjük. Turmixoljuk össze alaposan.
Készítsük el a zöld olajat, melyhez 50 g friss snidlinget és 100 ml Pödör repceolajat használunk. Turmixoljuk kb. 5-6 percen keresztül, majd egy textil pelenkán szűrjük át.
Végül készítsük el a sajtcsipszet, amihez forró serpenyőbe reszelt parmezánt, napraforgó magot és Zalariz tökmagot teszünk bele. Aranysárgára sütjük, majd kitesszük egy papírtörlőre, hogy lecsepegtessük a felesleges zsiradékot.
| Leves: | |
| 1 ek | |
|
ízlés szerint
|
|
|
ízlés szerint
|
|
| 1 kg | paradicsom |
| 300 g | uborka |
| 3 levél | bazsalikom |
| 10 g | friss kakukkfű |
| Zöld olaj: | |
| 100 ml |
Repceolaj
vagy
Bio repceolaj
vagy
|
| 100 g | snidling |
| Parmezán chips: | |
| 10 g | |
| 50 g | parmezán sajt |
| 30 g | mascarpone |
| 10 g | snidling |
| 10 g | napraforgómag |
| A zöldségleves tálalásához: | |
| színes koktélparadicsom | |
| bazsalikom | |
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.