Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Nem újdonság már, hogy chia magból desszertet készítsünk, de a lisztjéből szinte pillanatok alatt csodás, krémes pudingot varázsolhatunk. Tejjel a legfinomabb, de tej-, és laktózérzékenyek magtejekkel is készíthetik.
A tejet felforraljuk a vanília kikapart belsejével és héjával. Leszűrjük, egy turmixpohárba tesszük, és beleöntjük a chia mag liszt és az eritrit keverékét.
Leturmixoljuk, majd hozzáadjuk a chia olajat, az ecetet és egy leheletnyi sót. Alaposan átkeverjük, és már tálalható is. Aszalványokkal, friss gyümölcsökkel fogyasszuk.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.