Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A szezámmag olajjal készült majonéz különösen jól harmonizál például halakkal, legyen az frissen sült, füstölt, vagy akár konzerv. Az értékes omega-3 telítetlen zsírsavat tartalmazó lenmagolajjal párosítva ez a majonéz még egészséges is.
A hozzávalókat szobahőmérsékleten használjuk fel. A tojássárgát sóval, borssal, körte gyümölcsecettel és mogyorómustárral elkeverjük. Használjunk gépi habverőt.
Az olajakat először csepegtetve majd egyre többet hozzáöntve gépi habverővel hozzákeverjük, míg sűrű krém lesz belőle.
Az így elkészült majonéz aznap fogyasztható. A nyers tojás sárgáját helyettesíthetjük reszelt főtt tojás sárgájával is, így több napig hűtőben tárolva is fogyasztható.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.