Bio alma balzsamecet
Gyümölcsös klasszikus csupajó almából
Amikor nyáron az almák már szépen megsötétedtek és telten, lédúsan csüngenek a fákon, elérkezett az idő, hogy a Pödör megkezdje a finom alma balzsamecet gyártását, mégpedig a legjobb, legzamatosabb gyümölcsökből. A fahordókban gondosan érlelt alma édes-savanykás íze olyan, akár egy szimfónia az ízlelőbimbók számára. Bízzon a Pödör szigorúan ellenőrzött minőségében és sokéves tapasztalatában! Balzsameceteinket tárolja mindig lezárt palackban, sötét helyen! Ilyen körülmények között szinte korlátlan ideig fogyaszthatók.
Az üveg alján esetleg összesűrűsödött üledék a jó minőség jele – használat előtt egyszerűen csak rázza fel ezt a szűretlen gyümölcsecetet, és adja át magát az intenzív, összetéveszthetetlen íz élvezetének. Az almában található értékes tápanyagok az alma balzsamecetben is jelen vannak. Az A, B1, B2 és B6 vitamin az erős immunrendszer és a szép bőr záloga, amellett javítja az anyagcserét. A balzsamecet egészséges savtartalma az emésztőrendszerre is kedvező hatással van, és erősíti a kellemes jóllakottság érzését.
Átvétel Local Online PICKUP Service Partnernél
Írjon nekünk vagy hívjon bennünket munkanapokon 9.00 és 16.00 között a 06 / 92 900 027 -es telefonszámon
Összetevők
Bio alma gyümölcsecet, bio almamust koncentrátum és bio méz.
Átlagos tápértékadatok
100g termékben:
Energia854kJ /201kcal
Zsír0g
amelyből telített zsírsavak0g
Szénhidrát46g
amelyből cukrok41g
Rost0g
Fehérje<0,5g
Só<0,03g
Tárolás
Az ecet fénytől védve, légmentesen lezárva tárolandó. Ilyen körülmények között gyakorlatilag korlátlan ideig megőrzi minőségét.
Az üveg alján leülepedő rostanyag természetes, nem minőségi hiba.
Szűretlen gyümölcsecet, ezért használat előtt rázzuk fel!
Tanúsítvány
A Pödör bio termékek szigorú kritériumok alapján kapták meg a bio tanúsítványt. Amennyiben többet szeretne tudni, kérjük kattintson az alábbi linkre:
A bio alma balzsamecet használatáról
Ez a balzsamecet, ami valószínűleg az éttermekben is a legnépszerűbb, tökéletesen harmonizál a Pödör olajaival. Legyen az tökmag, kendermag, repce vagy mákolaj, egytől egyig fantasztikus párosítás az alma balzsamecettel - mennyeien finom például zöld salátákkal tálalva. Az alma balzsamecet különleges ízt kölcsönöz számos ételnek, és pillanatok alatt fel lehet vele dobni egy levest, húst vagy zöldséget. A mi tippünk: Adjon pár csepp alma balzsamecetet az ásványvízhez, gyümölcsléhez vagy egy alkoholos italhoz, például pezsgőhöz, és a pompás, üdítő ízzel minden bizonnyal elkápráztatja vendégeit.
- Trüffeles pralinék alma balzsamecettel
- Posírozott körte, mogyoróolajos csokoládészósszal recept
- Alma chutney recept
- Zöldfűszeres túróval töltött paradicsomcsónakok recept
- Nyári burgonyasaláta recept retekkel
- Chimichurri szósz marhahúsos nyárssal recept
- Grillezett cukkini saláta recept
- Töltött burgonya recept
- Medvehagymás, sajtos spagetti recept
- Indiai sárgarépa saláta recept
- Majonézes, csirkés tésztasaláta recept
- Majonézes, csirkés tésztasaláta recept chia olajjal
- Zöldséges, csirkés wok tökmagolajjal