Keresés

Céklás hummusz recept friss zöldségekkel

Hozzávalók
Mértékegység: EUUSUK
2 db
cékla
240 g
előfőzött csicseriborsó
1 gerezd
fokhagyma
1 db
vöröshagyma
1 ek
citromlé
1 mokkáskanál
1 csipetnyi
5 db
sárgarépa
15 szál
zöld spárga
1 db
kígyóuborka
90
90
Vegetáriánus
Vegán
Búzamentes
Tojásmentes
Tejmentes
Szójamentes
Kukoricamentes
Cukormentes

A hummusz egy közel-keleti étel, neve arab eredetű és csicseriborsót jelent. A hummuszt eredetileg tahinivel készítik, de számtalan variációja ismeretes már napjainkban. Receptünkben egy céklás és pisztáciaolajos hummuszvariációt mutatunk be.

A legjobb receptek Pödör termékekkel

Hidegen sajtolt olajokkal egészséges, finom és gyors receptek.


Ön is a gasztronómia és az egészséges, jó ételek szerelmese?

Akkor bizonyára tisztában van azzal, hogy a tökéletes ízek legalapvetőbb feltétele a friss, minőségi alapanyagok felhasználása, a szaktudás, a szenvedély, a tapasztalat és az őszinteség. A 100%-ban Ausztriában előállított Pödör-olajakkal kapcsolatban nem ismerünk kompromisszumot a fentiek tekintetében. Felelősen, puritánul és őszintén végezzük munkánkat. Alapanyagainkat kizárólag a termelő országokból vásároljuk.
A Pödör termékei azért különlegesek, mert kizárólag a lehető legnagyobb alapossággal tisztított, 100%-ban természetes, csúcsminőségű alapanyagokból készülnek, a legtapasztaltabb présmesterek időigényes, fáradtságos kétkezi munkájával és szakértelmével. Termékeinkhez egész éven át frissen sajtolva juthat hozzá, és csak a legszigorúbb minőség-ellenőrzést követően kerülnek palackozásra.

Ingyenes termékminta
Már az első webshopos vásárlás alkalmával
0