5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Ha nincs kedvünk vagy lehetőségünk a kinti grillezésre, akkor egy nagyon gyors és egyszerű pác tippel segítünk, hogy ugyanazt az ízhatást érjük el bent is, mint kint.
Beleteszünk egy kisebb tálba 1 teáskanál bio vöröshagymaport, 1 teáskanál bio fokhagymaport, 1 teáskanál bio bbq rub "csípős-savanyú" fűszerkeveréket, majd jöhet hozzá 1 evőkanál sütéshez használható repceolaj és 1 evőkanál bükkfával füstölt olaj. Alaposan keverjük össze.
A sertéstarja mindkét oldalát egyenletesen kenjük be a páccal, majd egy-két órára vagy akár egy éjszakára tegyük be a hűtőbe. Miután a hús felvette a pácunkat süssük meg. Jó étvágyat!
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.