2025. december 23. és 2026. január 5. között zárva tartunk, ez idő alatt beérkezett megrendeléseiket január 5-án dolgozzuk fel.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Leveles tésztából fantasztikusan finom, és látványos zöldséges falatokat készíthetünk pillanatok alatt. A paprikás, krémsajtos batyu még finomabb és egészségesebb egy könnyed csírasalátával tálalva.
A friss, tekercselt levelestésztát hagyjuk szobahőmérsékleten kb. 15 percen át kiolvadni. Majd kitekerjük, és hat részre vágjuk.
Különböző színű kaliforniai paprikákat megmosunk, félbevágunk, magházukat eltávolítjuk, felkockázzuk, összekeverjük, és hat részre osztjuk.
A levelestészta darabokat közepüknél megkenjük a natúr krémsajttal, ráhelyezünk mindegyikre egy adag paprikakockát, sózzuk, borsozzuk.
A tészta sarkokat középre hajtjuk, majd egy sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük, és átkenjük a felvert tojássárgával. 180 fokos, légkeveréses, vagy 200 fokos hagyományos sütőben 20-25 perc alatt készre sütjük.
A salátához a málna gyümölcsecetet egy kis keverőtálba tesszük, hozzáadunk egy pici sót, borsot, hagyjuk, hogy a sókristályok feloldódjanak.
Majd beleöntjük a dióolajat, és alaposan összekeverjük.
A kész öntetet ráöntjük a csírára, összekeverjük. Ezzel tálaljuk a friss paprikás batyukat.
Ön döntheti el, hogy mely cookie-k használatához járul hozzá. Az „Összes cookie elfogadása” gombra kattintva hozzájárul a cookie-k tárolásához az eszközén, hogy személyre szabjuk a tartalmat és a hirdetéseket, valamint elemezzük a weboldal forgalmát.
A nem szükséges cookie-kat kizárólag az Ön hozzájárulásával használjuk. A cookie-k részleteiről, céljáról, tárolási idejéről és partnereinkről az Adatkezelési tájékoztatóban talál további információt.
Ön döntheti el, hogy mely cookie-k használatához járul hozzá. A szükséges cookie-k a weboldal működéséhez elengedhetetlenek, és mindig aktívak. Minden egyéb cookie (pl. marketing- és elemzési célú) kizárólag az Ön hozzájárulásával kerül felhasználásra. A használt cookie-król további információt az Adatkezelési tájékoztatóban talál.