Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Az olasz bruschetta mindig jó választás, ha finom falatkákat akarunk készíteni. Próbáld ki kendermagolajjal és sör balzsamecettel ízesítve is. Egy kis csavarral így lesz újdonság a régi klasszikusból.
Tisztítsuk meg, és vágjuk apróra a rukkolát, a paradicsomot és a gerezd fokhagymát.
Adjuk hozzá a bio kendermagolajat,
majd a sör balsamicot.
Alaposan keverjük össze a hozzávalókat.
Pirítsuk meg egy serpenyőben (olaj nélkül) a napraforgómagot.
Pirítsuk meg a kenyeret, majd tálaljuk rajta a paradicsomos-rukkolás keveréket, és szórjuk meg napraforgómaggal. A bruschetta tetejére izlés szerint vágjunk egy kevés parmezánt.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.