5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A quinoa szintén egy szuper egészséges és ráadásul gluténmentes, lassan felszívódó gabonaféleség. Receptünkben csirkés quinoa-val töltjük meg a gombafejeket, amiket sajttal sütünk be. Kiváló vendégváró, party falat.
A gombákról eltávolítjuk a szárát, bőrét leszedjük. Egy serpenyőben felhevítjük a repceolajat, és az előre sózott, borsozott gombát, kalapjával lefelé magas tűzön pirítjuk.
Egy közepes métertű edényben a karikázott újhagymát üvegesre pároljuk, majd hozzáadjuk a zúzott fokhagymát is.
Beleöntjük a quinoa-t, tetejére helyezzük a négy vékony szeletre vágott csirkemellet, ráreszeljük a citromhéjat és felöntjük vízzel. Megvárjuk, míg felforr és onnantól számítva 12 percig gyöngyöző vízben főzzük. Miután elkészült, a csirkemelleket vágjuk vékony csíkokra, és keverjük vissza a quinoába.
Majd hozzáadjuk a zöldborsót és nagyjából 4-5 percig fedő alatt főzzük. Ha kész, 10-15 percet letakarva pihentetjük, majd hozzáöntjük a citromlevet, a fenyőmag olajat, és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
A sütőt 180 fokra előmelegítjük. Egy sütőpapírral kibélelt tepsire helyezzük a quinoa-s csirkével megtöltött gombafejeket, és sajtot reszelünk mindegyik tetejére.
10-15 percig 180 fokon sütjük, majd további 5 percig 200 fokon megpirítjuk a tetejüket.
A gombát nem érdemes csapvízzel lemosni, mert akkor megszívja magát nedvességgel. Tisztításnak javaslom a nedvesített papírtörlőt, vagy konyharuhát, amivel át tudjuk dörzsölni a gombafejeket.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.