5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A baráti összejöveteleket, vagy akár a szilvesztert is feldobhatjuk ezzel a tökmaglisztes tojásos tortillaval, amit lazacos krémsajttal töltünk meg. Elkészítése roppant egyszerű, ám ízében és látványban mégis különleges party falat.
A lazacot 180 fokra előmelegített, légkeveréses sütőbe helyezzük egy sütőtálon, és 7-8 percig sütjük. Majd kihűtjük.
Egy tálban összetörjük a sült lazacot, és kikeverjük a natúr krémsajttal, 1-1 csipet sóval, borssal és a 2 ek máriatövis olajjal együtt.
A 4 tojást lazán felverjük egy nagy csipet sóval, majd belekeverjük a tökmaglisztet is.
Egy nagyobb serpenyőben először egy kanál sütő repceolajat hevítünk fel, és beleöntjük a massza felét. Lassú tűzön megsütjük. Majd ugyanezt megismételjük még egyszer. Így két vastagabb, palacsinta formájú lepényt kapunk.
A kihűlt lepényeket megkenjük a lazacos krémsajttal, és feltekerjük, mint a palacsintát.
Tálalás előtt 2 cm vastag szeletekre vágjuk, bambusz pálcával átszúrjuk.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.