Pödör élménybevásárlás az Edeka Zurheide Feine Kost Crown-ban

A PÖDÖR Prémium Olajok és Ecetek élménybevásárlást nyújt

A düsseldorfi Königsallee közelében most nyílt egy olyan szupermarket, amelyről csak szuperlatívuszokban lehet beszélni. A PÖDÖR Prémium Olajok és Ecetek minden érzékszervével a kezdetektől fogva részese a projektnek. A családi vállalkozás – melynek présmesterei immár a negyedik generáció óta állítanak elő kiváló minőségű prémium olajokat – a Crown-Házban található Zurheide Feine Kost áruházban egyszerre több helyszínen is képviselteti magát teljes szortimenttel a hidegen sajtolt olajok, valamint gyümölcs balzsamecetek és gyümölcsecetek széles választékával. Az egyedülálló élménybevásárlás titka egy egyedülálló olajprés. A vevők ily módon a PÖDÖR olajokat nemcsak megkóstolni tudják, hanem érezhetik azok intenzív illatát, sőt, élőben részesei lehetnek a préselési folyamatnak is.

Minden érzéket megszólító bevásárlás – a PÖDÖR finoman illatozó olajat állít elő élőben

A PÖDÖR szeretné a vásárlókhoz közelebb vinni a hidegen sajtolt olajok rendkívüli minőségét. Éppen ezért a Zurheide Feine Kost áruház Ínyencségek részlegén élőben préseli a friss olajat pisztáciából, makadámdióból, piemonti mogyoróból, dióból, lenmagból vagy napraforgómagból, külön erre a célra kifejlesztett mobil hidraulikus présgépével. A Zurheide vásárlói pedig közvetlenül kóstolhatják meg a frissen préselt és még meleg olajat, így feltehetően nem fognak tudni ellenállni annak a vonzerőnek, amit a frissen sajtolt olajos magvak illata áraszt. „Ezzel az egyedülálló hidraulikus présgéppel szeretnénk a Pödör hidegen sajtolási eljárását lépésről lépésre bemutatni, és közelebb hozni vásárlóinkat kiváló minőségű prémium olajainkhoz. Hiszen a Pödör titka, vagyis, hogy olajaink ennyire intenzíven hordozzák magukban az adott mag ízét, az a minőségi alapanyagainkban, valamint a sajtolási eljárásban rejlik.” - magyarázza Helga Wachtmeister, a PÖDÖR németországi vállalatának képviselője. Az olajprés csak azonnali kóstolásra ad lehetőséget, azonban a PÖDÖR teljes választékkal képviselteti magát a Crown-Házban található Zurheide Feine Kost áruházban, és több mint 30 különböző konvencionális és bio hidegen sajtolt olajat, valamint gyümölcs balzsameceteket és gyümölcseceteket kínál már 100 ml-es kiszereléstől.

Ételinspirációk és kulináris pillanatok –mondja Thomas Bühner három Michelin-csillagos séf

Azt, hogy a PÖDÖR termékeivel hogyan lehet az ételeket finomabbá és különlegesebbé tenni, azt a vásárló- a Zurheide Feine Kost áruházában- a helyben található gasztronómiai kínálaton keresztül is átélheti. A Pythagoras vegetáriánus étteremben, amely az igényes vegánok és vegetáriánusok kívánságait elégíti ki, a PÖDÖR olajait és balzsameceteit használják fel. A smoothie bárban az olajok mellett más PÖDÖR termékek is - mint a proteintartalmú földi mandula liszt- gazdagítják a turmixokat, a kávézóban pedig energiadús reggeliket kínálnak a Pödör olajokkal, de az alagsorban található, ínyencségeket kínáló étteremben is a PÖDÖR olajaival és balzsameceteivel teszik még egyedibbé az ételeket. A három Michelin-csillagos séf, Thomas Bühner így áradozik a szeme láttára préselt olaj kipróbálásának élményéről, és hihetetlenül kulináris pillanatnak nevezi azt. „A PÖDÖR olajai a legtökéletesebb választás az ételek finomabbá tételére, és egészen rendkívüli ízt kölcsönöznek azoknak.” - mondja a sztárséf és a PÖDÖR márkanagykövete.

A PÖDÖR márkáról

A családi vállalkozásként működő PÖDÖR 2011-es alapítása óta fejleszt és gyárt prémium minőségű olajokat és eceteket. A PÖDÖR présmestere egyúttal a cég társtulajdonosa is, aki immár a negyedik generációt képviselve viszi tovább a hidegen sajtolt olajok gyártásának családi hagyományát. Ez nem kevesebbet jelent, mint hogy a PÖDÖR több mint százéves tapasztalatra támaszkodhat a kiváló minőségű olajok előállításában, valamint, hogy olyan termékeket fejlesszen ki, amelyek megfelelnek a ma igényes fogyasztói által diktált korszellemnek. A PÖDÖR több mint 10 országban van már jelen, köztük Angliában, Németországban, az USA-ban, Ausztráliában, Japánban, Tajvanban, Magyarországon, Ausztriában és Svájcban. A PÖDÖR mára egy gyorsan növekvő, nemzetközi prémium márka, termelésének jelenleg több mint 90 százaléka exportra irányul.

PÖDÖR - a legjobbat hozza ki a magokból: a kézműves gyártáshoz kizárólag alaposan megtisztított, kiváló minőségű, 100% természetes alapanyagokat használnak a szakértő présmesterek. A termékeket szigorú minőségi követelmények szerint palackozzák, hogy azok megőrizzék a bennük lévő egészséges, telítetlen zsírsavakat és vitaminokat. A termékválaszték jelenleg 27 különféle hidegen sajtolt, többségében igazoltan organikus prémium olajat ölel fel, valamint több mint 20 féle gyümölcs –és balzsamecetet. A PÖDÖR ügyfelei között megtalálhatók nemzetközi csúcséttermek, Michelin-csillagos sztárséfek és prémium élelmiszer kiskereskedések is. A PÖDÖR termékek továbbá megvásárolhatók a cég webshopjában és különféle szakkereskedésekben.

Helga Wachtmeister, a PÖDÖR németországi vállalatának képviselője, az olajpréselés lépéseit mutatja. Az összeaprított mogyorót enyhén fel kell melegíteni a serpenyőben, mielőtt a présgépbe tölti. A Zurheide vásárlói mindig délutánonként követhetik figyelemmel egy – egy olaj préselését, és azonnal meg is kóstolhatják azokat. / Pödör Németország

A Pödör egyedülálló hidraulikus présgépe és közel 40 fajta hidegen sajtolt olajból, gyümölcs balzsamecetekből és gyümölcsecetekből álló teljes választéka. / Pödör Németország

A Pödör mobil présgépében (a háttérben) történő préselési eljárás előtt az összeaprított mogyorót enyhén fel kell melegíteni a serpenyőben. / Pödör Németország

A fotón Helga Wachtmeister látható az Edeka Zurheide Feine Kost ügyvezetőjével, Heinz Zurheide úrral. / Pödör Németország

Médiapartneri élmény

Saját véleményt szeretne alkotni a PÖDÖR olajok és ecetek minőségéről és intenzív ízéről? Médiapartnereinket örömmel ajándékozzuk meg egy-egy kóstoló szettel. Kérjük, lépjen kapcsolatba sajtó irodánkkal! Örömmel tájékoztatjuk nem csak arról, hogy mely termékek illenek legjobban szerkesztői tervébe, de termékeink kulináris és szezonális tulajdonságairól is. Receptkártyák, fényképek és Thomas Bühner 3 csillagos séf tippjei a mindennapi használatról egyaránt hozzátartoznak az információs anyaghoz.

Igényeljen az alábbi elérhetőségen egy személyre szabott médiapartneri élményt sajtó irodánktól!

Sajtókapcsolat

Pödör prémium olajok és ecetek
Angela Berg
c/o Schanze 26 Agentur für Medienhandwerk
Tel.: +49 (0) 2181 / 16 12 40
Mobil: +49 (0) 176 / 48 36 00 89
E-Mail: presse@schanze26.de
Internet: https://www.podor.hu

Pödör Klub előnyök

Pödör Click & Collect rendelés

Rendeljen a webshopból megbízható átvétellel az Ön által választott Pödör Click & Collect Forgalmazó Partnerhez!

Ingyenes termékminta

Már az első webshopos vásárlás alkalmával.

Legyen Pödör Click & Collect
forgalmazó partnerünk!

Győződjön meg erről az egyedülálló, garantált bevételi forrásról, ami a hét minden napján 24 órában működik.