Paradicsomecet

Ecet a „szerelemalmából”

A paradicsomot a spanyol hódítók hozták haza Amerikából, és immár kétséget kizáróan az európai emberek egyik kedvenc eledele. A sok évszázados magtermesztés eredményeként több mint 2.500 fajtája létezik. A paradicsomot Ausztriában „Liebesapfel", azaz szerelemalma néven is emlegetik, és tulajdonképpen ugyanez: „love apple” volt valamikor az angol nyelvű botanikai elnevezése is. A Pödör kizárólag friss, napon érlelt paradicsomot használ ízletes paradicsomecetéhez, ez a biztosítéka annak, hogy minden cseppje megfelel a Pödörtől elvárt minőségnek. Zamatos, 100 százalékban természetes paradicsomecetünket friss paradicsomléből, fahordóban való erjesztéssel gyártjuk, szigorú minőségi szabályoknak megfelelően, mesterséges adalékok nélkül.

A paradicsom igazi vitaminbomba, akárcsak a belőle készült paradicsomecet, amely megőrzi a gyümölcsben lévő vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket. A paradicsomecetben a paradicsom magas C-vitamin tartalma is a szervezet rendelkezésére áll. Ez azért jó, mert a C-vitamin fontos antioxidáns: megköti a szabad gyököket a vérben, az agyban és a sejtekben, és így csökkenti az oxidációs károsodást. Amikor a szervezetbe C-vitamin kerül, májenzimek termelődnek, amelyek segítik a természetes méregtelenítési folyamatokat.

Paradicsomecet

Vásároljon most!

Paradicsomecet megvásárolható az alábbi kiszerelésekben

1 490 Ft
1 416 Ft *
14 900 Ft / l
2 090 Ft
1 986 Ft *
8 360 Ft / l
3 290 Ft
3 126 Ft *
6 580 Ft / l
Pödör Klub ár
Összesen
Kosárba rakom

Pödör klubtag kedvezmények*

  • Ingyenes kiszállítás 7 000 Ft felett​​i rendelésnél
  • 10% kedvezmény már az első vásárlásnál
  • 24 órás kiszállítás munkanapokon a 14:00 óráig leadott rendelésekre

Regisztráljon vagy lépjen be a kedvezményekért!

Összetevők

Paradicsomecet

Átlagos tápértékadatok

100g termékben:

Energia51kJ /12kcal

Zsír0g

amelyből telített zsírsavak0g

Szénhidrát3g

amelyből cukrok3g

Rost0g

Fehérje0g

0g

Tárolás

Az ecet fénytől védve, légmentesen lezárva tárolandó. Ilyen körülmények között gyakorlatilag korlátlan ideig megőrzi minőségét.

Az üveg alján leülepedő rostanyag természetes, nem minőségi hiba.

Szűretlen gyümölcsecet, ezért használat előtt rázzuk fel!

Származási hely: Ausztria