2025. december 23. és 2026. január 5. között zárva tartunk, ez idő alatt beérkezett megrendeléseiket január 5-án dolgozzuk fel.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Az ananász és a csirke párosítása sokféle ételben előfordul, mi most egy remek salátát állítottunk belőlük össze egy keleties dresszinggel. A nyári melegben tökéletes, könnyű ebéd vagy vacsora lehet.
A csirkemellet kis kockákra vágjuk, majd a napraforgó olaj felében csipet sóval megpirítjuk.
Az ananászt meghámozzuk, szeletekre, majd cikkekre vágjuk, és a maradék napraforgó olajon grillserpenyőben minden oldalukat átsütjük.
A paradicsomokat félbe vágjuk.
Egy tálban összekeverjük a halszószt, a körte balzsamecetet, a mogyoróolajat, a reszelt fokhagymát, és kevés finomra vágott chilit.
A csirkemellet egy tálba tesszük a grillezett ananásszal, a paradicsommal, a zöldsalátával együtt, és összekeverjük a dresszinggel. Végül a koriander leveleit is beletépkedjük.
Ön döntheti el, hogy mely cookie-k használatához járul hozzá. Az „Összes cookie elfogadása” gombra kattintva hozzájárul a cookie-k tárolásához az eszközén, hogy személyre szabjuk a tartalmat és a hirdetéseket, valamint elemezzük a weboldal forgalmát.
A nem szükséges cookie-kat kizárólag az Ön hozzájárulásával használjuk. A cookie-k részleteiről, céljáról, tárolási idejéről és partnereinkről az Adatkezelési tájékoztatóban talál további információt.
Ön döntheti el, hogy mely cookie-k használatához járul hozzá. A szükséges cookie-k a weboldal működéséhez elengedhetetlenek, és mindig aktívak. Minden egyéb cookie (pl. marketing- és elemzési célú) kizárólag az Ön hozzájárulásával kerül felhasználásra. A használt cookie-król további információt az Adatkezelési tájékoztatóban talál.