5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Az ananász és a csirke párosítása sokféle ételben előfordul, mi most egy remek salátát állítottunk belőlük össze egy keleties dresszinggel. A nyári melegben tökéletes, könnyű ebéd vagy vacsora lehet.
A csirkemellet kis kockákra vágjuk, majd a napraforgó olaj felében csipet sóval megpirítjuk.
Az ananászt meghámozzuk, szeletekre, majd cikkekre vágjuk, és a maradék napraforgó olajon grillserpenyőben minden oldalukat átsütjük.
A paradicsomokat félbe vágjuk.
Egy tálban összekeverjük a halszószt, a körte balzsamecetet, a mogyoróolajat, a reszelt fokhagymát, és kevés finomra vágott chilit.
A csirkemellet egy tálba tesszük a grillezett ananásszal, a paradicsommal, a zöldsalátával együtt, és összekeverjük a dresszinggel. Végül a koriander leveleit is beletépkedjük.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.