Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Az ananász és a csirke párosítása sokféle ételben előfordul, mi most egy remek salátát állítottunk belőlük össze egy keleties dresszinggel. A nyári melegben tökéletes, könnyű ebéd vagy vacsora lehet.
A csirkemellet kis kockákra vágjuk, majd a napraforgó olaj felében csipet sóval megpirítjuk.
Az ananászt meghámozzuk, szeletekre, majd cikkekre vágjuk, és a maradék napraforgó olajon grillserpenyőben minden oldalukat átsütjük.
A paradicsomokat félbe vágjuk.
Egy tálban összekeverjük a halszószt, a körte balzsamecetet, a mogyoróolajat, a reszelt fokhagymát, és kevés finomra vágott chilit.
A csirkemellet egy tálba tesszük a grillezett ananásszal, a paradicsommal, a zöldsalátával együtt, és összekeverjük a dresszinggel. Végül a koriander leveleit is beletépkedjük.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.