5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A sütőtök carpaccio friss bazsalikommal és barackkal, burrata sajttal megkoronázva, tökmagolajjal finoman meglocsolva tökéletes őszi étel.
A sütőtököt megtisztítjuk, majd vékony szeletekre vágjuk és egy tálba tesszük. Sózzuk, meglocsoljuk pár csepp sütő repceolajjal és 1 evőkanál mézzel óvatosan összekeverjük. Sütőpapírra tesszük és 220 °C fokon 25 percet sütjük, majd hagyjuk kihűlni.
Először a megsült sütőtök korongokat helyezzük a tányérra. Ezután tegyük a közepére a burratát és a tányér széle felé bontsuk szét. A barackot cikkekre vágjuk és a friss bazsalikom levelekkel díszítjük. Végül szórjuk meg Pödör Zalariz tökmaggal és locsoljuk meg egy evőkanál Pödör tökmagolajjal.
Tipp : A burrata sajtot helyettesíthetjük mozarellával.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.