5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A sütőtök carpaccio friss bazsalikommal és barackkal, burrata sajttal megkoronázva, tökmagolajjal finoman meglocsolva tökéletes őszi étel.
A sütőtököt megtisztítjuk, majd vékony szeletekre vágjuk és egy tálba tesszük. Sózzuk, meglocsoljuk pár csepp sütő repceolajjal és 1 evőkanál mézzel óvatosan összekeverjük. Sütőpapírra tesszük és 220 °C fokon 25 percet sütjük, majd hagyjuk kihűlni.
Először a megsült sütőtök korongokat helyezzük a tányérra. Ezután tegyük a közepére a burratát és a tányér széle felé bontsuk szét. A barackot cikkekre vágjuk és a friss bazsalikom levelekkel díszítjük. Végül szórjuk meg Pödör Zalariz tökmaggal és locsoljuk meg egy evőkanál Pödör tökmagolajjal.
Tipp : A burrata sajtot helyettesíthetjük mozarellával.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.