Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Vendégeket vársz? Szeretnél valami gyorsan elkészíthető, finom krémet készíteni? Az avokádós csicseriborsó krém tökéletes mártogató, amit kenhetünk bagettre, mártogathatunk bele pitát, tortillát, vagy éppen frissen vágott zöldségeket is.
A szezámmagot egy üres serpenyőben megpirítjuk. Majd lisztesre daráljuk.
Az érett avokádót hosszában kettévágjuk, magját kiszedjük, majd a húsát egy kanállal kivájjuk.
Egy aprótóba tesszük a lecsepegtetett, főtt csicseriborsót, az avokádót, a sót, a chilit, a snidlinget, a fokhagymát, a pirított szezámmagot, és a vizet.
Végül beleöntjük a szezámolajat, és 2-3 kanál sörecetet. Krémesre turmixoljuk.
Először 1-2 teáskanál sörecetet adjunk a krémhez. Ha nem elég savas, akkor hozzá lehet adni még egy keveset belőle.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.