2025. december 23. és 2026. január 5. között zárva tartunk, ez idő alatt beérkezett megrendeléseiket január 5-án dolgozzuk fel.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Íme, egy újabb recept, aminek az elkészítéséhez alig pár hozzávalóra van szükség, mégis fantasztikus lesz a végeredmény. A titok a fűszerekben, az olajban keresendő, amit a receptünkben el is árulunk.
A lilahagymát megpucoljuk, félbevágjuk, majd vékonyan felszeleteljük.
Egy keverőtálba tesszük a málna balzsamecetet csipet sóval és a porcukorral együtt, hagyjuk, hogy a kristályok feloldódjanak.
Majd elkeverjük a vízzel, és hozzáadjuk a szeletelt lilahagymát és a finomra vágott snidlinget is. Hűtőben érleljük legalább fél órát.
A gombafejeket megtisztítjuk, a közepükre egy-egy darab camembert helyezünk, megborsozzuk, tetejükre durvára tört diót szórunk. Sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük, és 180 fokra előmelegített sütőben 15 percig sütjük, vagy amíg a sajt elkezd pirulni.
A forró sajtos gombák tetejét meglocsoljuk pár csepp dióolajjal, és a jól behűtött hagymasalátával, bagettel tálaljuk.
Ön döntheti el, hogy mely cookie-k használatához járul hozzá. Az „Összes cookie elfogadása” gombra kattintva hozzájárul a cookie-k tárolásához az eszközén, hogy személyre szabjuk a tartalmat és a hirdetéseket, valamint elemezzük a weboldal forgalmát.
A nem szükséges cookie-kat kizárólag az Ön hozzájárulásával használjuk. A cookie-k részleteiről, céljáról, tárolási idejéről és partnereinkről az Adatkezelési tájékoztatóban talál további információt.
Ön döntheti el, hogy mely cookie-k használatához járul hozzá. A szükséges cookie-k a weboldal működéséhez elengedhetetlenek, és mindig aktívak. Minden egyéb cookie (pl. marketing- és elemzési célú) kizárólag az Ön hozzájárulásával kerül felhasználásra. A használt cookie-król további információt az Adatkezelési tájékoztatóban talál.