5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Íme, egy újabb recept, aminek az elkészítéséhez alig pár hozzávalóra van szükség, mégis fantasztikus lesz a végeredmény. A titok a fűszerekben, az olajban keresendő, amit a receptünkben el is árulunk.
A lilahagymát megpucoljuk, félbevágjuk, majd vékonyan felszeleteljük.
Egy keverőtálba tesszük a málna balzsamecetet csipet sóval és a porcukorral együtt, hagyjuk, hogy a kristályok feloldódjanak.
Majd elkeverjük a vízzel, és hozzáadjuk a szeletelt lilahagymát és a finomra vágott snidlinget is. Hűtőben érleljük legalább fél órát.
A gombafejeket megtisztítjuk, a közepükre egy-egy darab camembert helyezünk, megborsozzuk, tetejükre durvára tört diót szórunk. Sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük, és 180 fokra előmelegített sütőben 15 percig sütjük, vagy amíg a sajt elkezd pirulni.
A forró sajtos gombák tetejét meglocsoljuk pár csepp dióolajjal, és a jól behűtött hagymasalátával, bagettel tálaljuk.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.