5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Humuszt sokféleképen készíthetünk. Ha nincs otthon tahini, akkor pirított, és őrölt szezámmaggal is érdemes elkészíteni. Most egy datolyás csicseriborsó krémet készítettünk, ami mesterien ötvözi az édes, a sós, és a pikáns ízeket.
A szezámmagot egy serpenyőben aranybarnára pirítjuk, lehűtjük, majd finomra daráljuk.
A datolyát kisebb darabokra vágjuk, és vízbe áztatjuk.
Hozzáadjuk a csicseriborsó konzervet, az olajat, az ecetet, sót, cayenne borsot, a fokhagymát, a beáztatott datolyát, és a vizet. Leturmixoljuk.
Tálaláskor meglocsoljuk kevés szezámolajjal, aprított petrezselyemmel, és datolyával tálaljuk.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.