Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Humuszt sokféleképen készíthetünk. Ha nincs otthon tahini, akkor pirított, és őrölt szezámmaggal is érdemes elkészíteni. Most egy datolyás csicseriborsó krémet készítettünk, ami mesterien ötvözi az édes, a sós, és a pikáns ízeket.
A szezámmagot egy serpenyőben aranybarnára pirítjuk, lehűtjük, majd finomra daráljuk.
A datolyát kisebb darabokra vágjuk, és vízbe áztatjuk.
Hozzáadjuk a csicseriborsó konzervet, az olajat, az ecetet, sót, cayenne borsot, a fokhagymát, a beáztatott datolyát, és a vizet. Leturmixoljuk.
Tálaláskor meglocsoljuk kevés szezámolajjal, aprított petrezselyemmel, és datolyával tálaljuk.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.