Keresés

Datolyás csicseriborsó krém recept

Hozzávalók
Mértékegység: EUUSUK
50 g
Szezámmag - Bio
130 g
előfőzött csicseriborsó
2 gerezd
fokhagyma
1 mokkáskanál
1 csipetnyi
cayenne paprika
60 g
magozott datolya
150 ml
víz
1 szál
petrezselyem
10
10
Vegetáriánus
Vegán
Búzamentes
Tojásmentes
Tejmentes
Szójamentes
Kukoricamentes
Cukormentes

Humuszt sokféleképen készíthetünk. Ha nincs otthon tahini, akkor pirított, és őrölt szezámmaggal is érdemes elkészíteni. Most egy datolyás csicseriborsó krémet készítettünk, ami mesterien ötvözi az édes, a sós, és a pikáns ízeket.

A legjobb receptek Pödör termékekkel

Hidegen sajtolt olajokkal egészséges, finom és gyors receptek.


Ön is a gasztronómia és az egészséges, jó ételek szerelmese?

Akkor bizonyára tisztában van azzal, hogy a tökéletes ízek legalapvetőbb feltétele a friss, minőségi alapanyagok felhasználása, a szaktudás, a szenvedély, a tapasztalat és az őszinteség. A 100%-ban Ausztriában előállított Pödör-olajakkal kapcsolatban nem ismerünk kompromisszumot a fentiek tekintetében. Felelősen, puritánul és őszintén végezzük munkánkat. Alapanyagainkat kizárólag a termelő országokból vásároljuk.
A Pödör termékei azért különlegesek, mert kizárólag a lehető legnagyobb alapossággal tisztított, 100%-ban természetes, csúcsminőségű alapanyagokból készülnek, a legtapasztaltabb présmesterek időigényes, fáradtságos kétkezi munkájával és szakértelmével. Termékeinkhez egész éven át frissen sajtolva juthat hozzá, és csak a legszigorúbb minőség-ellenőrzést követően kerülnek palackozásra.

Ingyenes termékminta
Már az első webshopos vásárlás alkalmával
0