Legyen Pödör klubtag!
  • 5% azonnali klubtag kedvezmény minden online rendelésre
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény,
    minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív klubtagsági akciók akár 30% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • PICKUP Service info-gold.png

 

Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre. 
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.

Feliratkozás
Keresés

Dióolajos kecskesajt krém recept

A kecskesajt és a dió párosítása köztudottan fantasztikus, de ezt az élményt fokozhatjuk egy kis hidegen sajtolt Pödör dióolaj hozzáadásával. Ez a dip bagettre, pirítósra is kenhető, de akár nyers zöldségeket is mártogathatunk bele, mint répa, cukkini, karalábé, zeller.

Vegetáriánus
Gluténmentes
Búzamentes
Tojásmentes
Szójamentes
Kukoricamentes
Cukormentes
35 Perc
26

Elkészítés

01

A paprikákat megmossuk, majd 200 fokos, előmelegített sütőben addig sütjük, amíg a héjuk elkezd barnulni. Ha megsültek, zacskóba zárjuk őket 5 percre, így a gőztől felpuhul a héjuk, amit ezután le tudunk húzni a paprikákból. A sült paprikákat csíkokra vágjuk.

02

A többi hozzávalót egy aprítóba tesszük, és krémesre daráljuk. Tálaláskor belekeverjük a sült paprika csíkokat, és dióolajjal locsoljuk meg.

8 Hozzászólás
Hozzávalók
Mértékegység: EUUSUK
350 g
lágy kecskesajt
100 g
tejföl
1 tk
1 gerezd
fokhagyma préselve
1 csipetnyi
200 g
kaliforniai paprika

Étrendek

Vegetáriánus Gluténmentes Búzamentes Tojásmentes Szójamentes Kukoricamentes Cukormentes

Legjobb ajánlataink klubtagjainknak
Legyen Pödör klubtag!
  • 5% azonnali klubtag kedvezmény minden online rendelésre
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény,
    minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív klubtagsági akciók akár 30% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • PICKUP Service info-gold.png

 

Ingyenes termékminta
Már az első webshopos vásárlás alkalmával





0

Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.