2025. december 23. és 2026. január 5. között zárva tartunk, ez idő alatt beérkezett megrendeléseiket január 5-án dolgozzuk fel.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A hideg napokon mi sem melegít fel jobban, mint egy habos forró csokoládé. Receptünkben a forró csokoládét a klasszikus fűszerek helyett a bársonyos, különleges ízű piemonti mogyoróolajjal ízesítjük.
A tejet és vizet felforraljuk a mézzel, és a reszelt narancshéjjal együtt.
Majd beletesszük a darabokra tört csokoládét, és egy kézi habverővel addig keverjük, amíg a csokoládé selymesen felolvad a folyadékban.
Ha a csokoládé kb. 60 fokra hűlt, hozzáadjuk a piemonti mogyoróolajat, és a habtejszínt, és egy turmixban felhabosítjuk.
Ön döntheti el, hogy mely cookie-k használatához járul hozzá. Az „Összes cookie elfogadása” gombra kattintva hozzájárul a cookie-k tárolásához az eszközén, hogy személyre szabjuk a tartalmat és a hirdetéseket, valamint elemezzük a weboldal forgalmát.
A nem szükséges cookie-kat kizárólag az Ön hozzájárulásával használjuk. A cookie-k részleteiről, céljáról, tárolási idejéről és partnereinkről az Adatkezelési tájékoztatóban talál további információt.
Ön döntheti el, hogy mely cookie-k használatához járul hozzá. A szükséges cookie-k a weboldal működéséhez elengedhetetlenek, és mindig aktívak. Minden egyéb cookie (pl. marketing- és elemzési célú) kizárólag az Ön hozzájárulásával kerül felhasználásra. A használt cookie-król további információt az Adatkezelési tájékoztatóban talál.