Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A hideg napokon mi sem melegít fel jobban, mint egy habos forró csokoládé. Receptünkben a forró csokoládét a klasszikus fűszerek helyett a bársonyos, különleges ízű piemonti mogyoróolajjal ízesítjük.
A tejet és vizet felforraljuk a mézzel, és a reszelt narancshéjjal együtt.
Majd beletesszük a darabokra tört csokoládét, és egy kézi habverővel addig keverjük, amíg a csokoládé selymesen felolvad a folyadékban.
Ha a csokoládé kb. 60 fokra hűlt, hozzáadjuk a piemonti mogyoróolajat, és a habtejszínt, és egy turmixban felhabosítjuk.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.