Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A füge nem csak nyáron, de ősszel is tökéletes választás, ha egy kis édességre vágyunk. Most egy nem mindennapi fügelekvárt fogok készíteni.
Első lépésként vágjunk fel 300 g fügét négy részre.
Ha ezzel megvagyunk tegyük az egészet egy lábasba és öntsünk hozzá 1,5 deciliter vizet. Közepes lángon főzzük nagyjából 20 percig, majd vegyük le a tűzről.
Jöhet a titkos fűszerkombinációm. Ezek a következők: 4 teáskanál Pödör bio tonkacukor, 2 teáskanál Pödör bio őrölt fahéj és 1 evőkanál szűretlen Pödör sárgabarack gyümölcsecet. Keverjük össze és rottyantsunk rajta még egyet.
Turmixoljuk le és miután kihült már fogyaszthatjuk is!
A tartósítószer mentes lekvárunk hűtőben kb. 1 hétig áll el.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.