5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A cukros-sós pácban érlelt, kapros lazacot locsold meg tálaláskor hidegen sajtolt mákolajjal. A szűretlen mákolaj intenzív ízétől lesz ez az előétel fantasztikus. Dekorációnak használj pirított mákot, hogy egy kis roppanósság is legyen az ételben.
A lazacot lebőrözzük, és ha maradt benne szálka, eltávolítjuk. A sót, cukrot, és a borsot alaposan elkeverjük, és a filé minden oldalát bekenjük vele. Egy zárható dobozt kibélelünk folpackkal. Az aljára tesszük a kapor felét, erre helyezzük a pácolt halat. Rászórjuk a maradék só pácot, és a kaprot, majd lefedjük a folpackkal, és lefedjük a dobozt.
2-3 napot hagyjuk a hűtőben pácolódni. Ez idő alatt a sós pác kiszívja a halból a nedvességet, ami tömörebb lesz, és átjárja a pác. Tálalás előtt vékony szeletekre vágjuk. Salátalevelekre helyezzük, meglocsoljuk mákolajjal, és megszórjuk üres serpenyőben megpirított kékmákkal.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.