2025. december 23. és 2026. január 5. között zárva tartunk, ez idő alatt beérkezett megrendeléseiket január 5-án dolgozzuk fel.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A cukros-sós pácban érlelt, kapros lazacot locsold meg tálaláskor hidegen sajtolt mákolajjal. A szűretlen mákolaj intenzív ízétől lesz ez az előétel fantasztikus. Dekorációnak használj pirított mákot, hogy egy kis roppanósság is legyen az ételben.
A lazacot lebőrözzük, és ha maradt benne szálka, eltávolítjuk. A sót, cukrot, és a borsot alaposan elkeverjük, és a filé minden oldalát bekenjük vele. Egy zárható dobozt kibélelünk folpackkal. Az aljára tesszük a kapor felét, erre helyezzük a pácolt halat. Rászórjuk a maradék só pácot, és a kaprot, majd lefedjük a folpackkal, és lefedjük a dobozt.
2-3 napot hagyjuk a hűtőben pácolódni. Ez idő alatt a sós pác kiszívja a halból a nedvességet, ami tömörebb lesz, és átjárja a pác. Tálalás előtt vékony szeletekre vágjuk. Salátalevelekre helyezzük, meglocsoljuk mákolajjal, és megszórjuk üres serpenyőben megpirított kékmákkal.
Ön döntheti el, hogy mely cookie-k használatához járul hozzá. Az „Összes cookie elfogadása” gombra kattintva hozzájárul a cookie-k tárolásához az eszközén, hogy személyre szabjuk a tartalmat és a hirdetéseket, valamint elemezzük a weboldal forgalmát.
A nem szükséges cookie-kat kizárólag az Ön hozzájárulásával használjuk. A cookie-k részleteiről, céljáról, tárolási idejéről és partnereinkről az Adatkezelési tájékoztatóban talál további információt.
Ön döntheti el, hogy mely cookie-k használatához járul hozzá. A szükséges cookie-k a weboldal működéséhez elengedhetetlenek, és mindig aktívak. Minden egyéb cookie (pl. marketing- és elemzési célú) kizárólag az Ön hozzájárulásával kerül felhasználásra. A használt cookie-król további információt az Adatkezelési tájékoztatóban talál.