Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Egyszerűen elkészíthető, ínyenc előételt készítenél? Ősszel bombabiztos sikert arathatsz ezzel a grillezett füge recepttel, amit lágy kecskesajttal és álom finom alma balsamico cremaval tálalunk.
A friss fügéket megmossuk, felitatjuk róluk a vizet, szárrészeiket levágjuk és negyedbe vágjuk.
Egy serpenyőben az ágacska rozmaringgal felhevítjük a sütő repceolajat, majd a fügéket átforgatjuk rajta (1-2 perc). Közben borssal fűszerezzük.
A frissen grillezett fügéket a salátalevelekkel, a darabokra tört kecskesajttal és az alma balsamico cremaval tálaljuk.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.