5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A garnélához egy királyi szósz dukál. Ha ilyen ünnepi ételt készítünk, adjunk hozzá chilis, fenyőmagolajos szószt, és mindenkit leveszünk a lábáról. Gyorsan elkészíthető, mégis luxus minőségű.
A hozzávalókat szobahőmérsékleten használjuk fel. A tojás sárgát egy magas falú edénybe ütjük, és sóval, borssal, a reszelt fokhagymával, a sárgabarack gyümölcsecettel és a mogyorómustárral elkeverjük.
A lenmagolajat és a fenyőmagolajat egy mérőedénybe összeöntjük. Először csepegtetve majd mindig egyre többet hozzáöntve - gépi habverővel -hozzákeverjük a szószhoz, míg egészen sűrű pép nem lesz belőle.
Végül hozzáadjuk az apróra vágott citromfüvet, a chilit és a natúr joghurtot. Még egyszer összekeverjük.
A mélyhűtött garnélát leolvasztjuk, majd hideg vízzel lemossuk, és forrásban lévő sós vízben kb. 2-3 percig blansírozzuk. Leöntjük róla a vizet.
Egy serpenyőben a repceolajon közepes lángon 2-3 percig sütjük. Tálaljuk fenyőmagolajos és lenmagolajos szósszal.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.