5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A grillezett garnélához remekül illik a zöldfűszeres, kendermagolajos avokádókrém, amit pillanatok alatt elkészíthetünk, ha például vendégeket várunk.
Az előfőzött rákokat megtisztítjuk, páncéljukat eltávolítjuk.
Forró serpenyőben a repceolajon 3 percig sütjük őket egy kevés aprított chilivel együtt.
Az avokádókat meghámozzuk, és kockára vágjuk.
Az újhagymát felkarikázzuk.
Az aprítóba tesszük az avokádót, az újhagymát, a tejfölt, a fokhagymát, a sót, a borsot, a koriandert és a mentát, végül a kendermagolajat és a sárgabarack gyümölcsecetet is.
Krémesre turmixoljuk.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.