Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A ketchupot majdnem mindenki szereti, hiszen számtalan étel mellé adható márogatóként, ízesítőként. Mi most megmutatjuk, hogyan készíts házilag egészséges, és ínyenc ketchupot. Paradicsomszezonban érdemes nagy mennyiségben készíteni!
Az apró kockákra vágott vöröshagymát üvegesre pároljuk az oliva olajon nagyjából 10 percen keresztül.
Hozzáadjuk a Paradicsomecetet.
Beletesszük az apró kockákra vágott paradicsomot (vagy paradicsom konzervet), valamint az összes többi hozzávalót és egy órán keresztül lassú tűzön szósszá főzzük. Közben gyakran kevergetjük.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.