5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Sültek mellé ajánljuk ezt a fűszeres, pirított gombás salátát, aminek az elkészítése szinte gyerekjáték. A joghurtos mártás különlegességét a kiváló minőségű olaj, és ecet adja.
A felszeletelt gombát a sütőrepce olajon magas hőfokon, 2-3 részletben megpirítjuk. Azért több részletben, hogy ne eresszen levet.
A végén az egészet visszatesszük a serpenyőbe, sózzuk, borsozzuk, kakukkfűvel, tárkonnyal fűszerezzük.
A joghurtot kikeverjük a máriatövis olajjal, a meggy balzsamecettel, a mogyorómustárral.
A szószt a kihűlt gombához keverjük. Tálaláskor petrezselyemmel kínáljuk.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.