Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Sültek mellé ajánljuk ezt a fűszeres, pirított gombás salátát, aminek az elkészítése szinte gyerekjáték. A joghurtos mártás különlegességét a kiváló minőségű olaj, és ecet adja.
A felszeletelt gombát a sütőrepce olajon magas hőfokon, 2-3 részletben megpirítjuk. Azért több részletben, hogy ne eresszen levet.
A végén az egészet visszatesszük a serpenyőbe, sózzuk, borsozzuk, kakukkfűvel, tárkonnyal fűszerezzük.
A joghurtot kikeverjük a máriatövis olajjal, a meggy balzsamecettel, a mogyorómustárral.
A szószt a kihűlt gombához keverjük. Tálaláskor petrezselyemmel kínáljuk.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.