Keresés

Joghurtos nyári lencsesaláta recept

Hozzávalók
Mértékegység: EUUSUK
150 g
főtt lencse
100 g
kígyóuborka
100 g
kaliforniai paprika
100 g
koktél paradicsom
4 szál
újhagyma
1 csipetnyi
1 csipetnyi
200 ml
natúr joghurt
15
15
Vegetáriánus
Búzamentes
Tojásmentes
Szójamentes
Kukoricamentes
Cukormentes

Nyáron sokszor nem kívánjuk a húst, de mégis gondoskodni kell a megfelelő fehérje bevitelről. Ez a nyári lencsesaláta gazdag növényi fehérjében, ráadásul a joghurtos máriatövis olajjal megbolondított salátaöntet is biztosítja, hogy teljes értékű legyen ez a saláta.

A legjobb receptek Pödör termékekkel

Hidegen sajtolt olajokkal egészséges, finom és gyors receptek.


Ön is a gasztronómia és az egészséges, jó ételek szerelmese?

Akkor bizonyára tisztában van azzal, hogy a tökéletes ízek legalapvetőbb feltétele a friss, minőségi alapanyagok felhasználása, a szaktudás, a szenvedély, a tapasztalat és az őszinteség. A 100%-ban Ausztriában előállított Pödör-olajakkal kapcsolatban nem ismerünk kompromisszumot a fentiek tekintetében. Felelősen, puritánul és őszintén végezzük munkánkat. Alapanyagainkat kizárólag a termelő országokból vásároljuk.
A Pödör termékei azért különlegesek, mert kizárólag a lehető legnagyobb alapossággal tisztított, 100%-ban természetes, csúcsminőségű alapanyagokból készülnek, a legtapasztaltabb présmesterek időigényes, fáradtságos kétkezi munkájával és szakértelmével. Termékeinkhez egész éven át frissen sajtolva juthat hozzá, és csak a legszigorúbb minőség-ellenőrzést követően kerülnek palackozásra.

Ingyenes termékminta
Már az első webshopos vásárlás alkalmával
0