Keresés

Kapribogyós szezámos szendvicskrém recept

Hozzávalók
Mértékegység: EUUSUK
100 g
Szezámmag - Bio
50 g
kapribogyó
1 gerezd
fokhagyma préselve
1 mokkáskanál
víz
10
10
Vegetáriánus
Vegán
Gluténmentes
Búzamentes
Tojásmentes
Tejmentes
Szójamentes
Kukoricamentes

A szezámmagot számtalan jótékony hatása miatt a halhatatlanság apró magjának is szokták nevezni. Ha nyitni szeretnénk az egészséges életmódra, érdemes a szezámot beiktatni a mindennapi étkezésünkbe, például készíthetünk belőle szendvicskrémet. Receptünkben egy pikáns, mediterrán jellegű variációt mutatunk be.

A legjobb receptek Pödör termékekkel

Hidegen sajtolt olajokkal egészséges, finom és gyors receptek.


Ön is a gasztronómia és az egészséges, jó ételek szerelmese?

Akkor bizonyára tisztában van azzal, hogy a tökéletes ízek legalapvetőbb feltétele a friss, minőségi alapanyagok felhasználása, a szaktudás, a szenvedély, a tapasztalat és az őszinteség. A 100%-ban Ausztriában előállított Pödör-olajakkal kapcsolatban nem ismerünk kompromisszumot a fentiek tekintetében. Felelősen, puritánul és őszintén végezzük munkánkat. Alapanyagainkat kizárólag a termelő országokból vásároljuk.
A Pödör termékei azért különlegesek, mert kizárólag a lehető legnagyobb alapossággal tisztított, 100%-ban természetes, csúcsminőségű alapanyagokból készülnek, a legtapasztaltabb présmesterek időigényes, fáradtságos kétkezi munkájával és szakértelmével. Termékeinkhez egész éven át frissen sajtolva juthat hozzá, és csak a legszigorúbb minőség-ellenőrzést követően kerülnek palackozásra.

Ingyenes termékminta
Már az első webshopos vásárlás alkalmával
0