2025. december 23. és 2026. január 5. között zárva tartunk, ez idő alatt beérkezett megrendeléseiket január 5-án dolgozzuk fel.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A klasszikus kéksajtos sült körtét dobjuk fel egy friss, körteecetes, dióolajos salátával! Gyorsan elkészíthető, finom és mutatós saláta, amivel elkápráztathatjuk a vendégeinket.
A körtéket megmossuk, hosszában kettévágjuk, magházukat kivágjuk. Egy sütőlemezre helyezzük, közepükre kéksajtot és rozmaringot teszünk, és 200 fokos sütőben 25 percig sütjük.
Az ecetet egy zárható üvegbe tesszük, hozzáadjuk a sót, és hagyjuk, hogy a sókristályok feloldódjanak.
Majd hozzáadjuk a dióolajat és kevés tört borsot. Az üveget lezárjuk, és alaposan felrázzuk. Az öntet akkor jó, ha a hozzávalók teljesen elelegyednek egymással.
A madársalátához keverjük az öntetet 2/3-ad részét.
Tálaláskor a salátára helyezünk két-két, felezett sült körtét, amiket meglocsolunk a maradék dresszinggel.
Ön döntheti el, hogy mely cookie-k használatához járul hozzá. Az „Összes cookie elfogadása” gombra kattintva hozzájárul a cookie-k tárolásához az eszközén, hogy személyre szabjuk a tartalmat és a hirdetéseket, valamint elemezzük a weboldal forgalmát.
A nem szükséges cookie-kat kizárólag az Ön hozzájárulásával használjuk. A cookie-k részleteiről, céljáról, tárolási idejéről és partnereinkről az Adatkezelési tájékoztatóban talál további információt.
Ön döntheti el, hogy mely cookie-k használatához járul hozzá. A szükséges cookie-k a weboldal működéséhez elengedhetetlenek, és mindig aktívak. Minden egyéb cookie (pl. marketing- és elemzési célú) kizárólag az Ön hozzájárulásával kerül felhasználásra. A használt cookie-król további információt az Adatkezelési tájékoztatóban talál.