Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A spenót és a hal jó barátok, éppen ezért érdemes sokféle variációban kipróbálni őket. Langyos spenótsaláta receptünk mellé most füstölt pisztrángot ajánlunk. Könnyen, gyorsan elkészíthető, egyszerű fogás.
Egy serpenyőben alacsony hőfokon felmelegítjük a 2 kanál napraforgó olajat a reszelt fokhagymával együtt, majd rászedjük a bébi spenótot, és 1 percig fonnyasszuk.
Sózzuk, borsozzuk, szerecsendióval fűszerezzük, végül belekeverjük a paradicsomecetet is.
Egy üres serpenyőben megpirítjuk a napraforgó magokat is. Tálaláskor a spenótra helyezzük a füstölt pisztrángot, és megszórjuk a napraforgó maggal.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.