Keresés

Langyos spenótsaláta füstölt pisztránggal

A spenót és a hal jó barátok, éppen ezért érdemes sokféle variációban kipróbálni őket. Langyos spenótsaláta receptünk mellé most füstölt pisztrángot ajánlunk. Könnyen, gyorsan elkészíthető, egyszerű fogás.

Gluténmentes
Búzamentes
Tojásmentes
Tejmentes
Szójamentes
Kukoricamentes
Cukormentes
10 Perc
57

Elkészítés

01

Egy serpenyőben alacsony hőfokon felmelegítjük a 2 kanál napraforgó olajat a reszelt fokhagymával együtt, majd rászedjük a bébi spenótot, és 1 percig fonnyasszuk.

02

Sózzuk, borsozzuk, szerecsendióval fűszerezzük, végül belekeverjük a paradicsomecetet is.

03

Egy üres serpenyőben megpirítjuk a napraforgó magokat is. Tálaláskor a spenótra helyezzük a füstölt pisztrángot, és megszórjuk a napraforgó maggal.

6 Hozzászólás
Hozzávalók
Mértékegység: EUUSUK
2 ek
Napraforgó olaj vagy
2 tk
Napraforgómag (hántolt)
200 g
spenót
1 csipetnyi
1 gerezd
fokhagyma
200 g
füstölt halfilé (pisztráng, makréla vagy lazac)

Étrendek

Gluténmentes Búzamentes Tojásmentes Tejmentes Szójamentes Kukoricamentes Cukormentes


Ön is a gasztronómia és az egészséges, jó ételek szerelmese?

Akkor bizonyára tisztában van azzal, hogy a tökéletes ízek legalapvetőbb feltétele a friss, minőségi alapanyagok felhasználása, a szaktudás, a szenvedély, a tapasztalat és az őszinteség. A 100%-ban Ausztriában előállított Pödör-olajakkal kapcsolatban nem ismerünk kompromisszumot a fentiek tekintetében. Felelősen, puritánul és őszintén végezzük munkánkat. Alapanyagainkat kizárólag a termelő országokból vásároljuk.
A Pödör termékei azért különlegesek, mert kizárólag a lehető legnagyobb alapossággal tisztított, 100%-ban természetes, csúcsminőségű alapanyagokból készülnek, a legtapasztaltabb présmesterek időigényes, fáradtságos kétkezi munkájával és szakértelmével. Termékeinkhez egész éven át frissen sajtolva juthat hozzá, és csak a legszigorúbb minőség-ellenőrzést követően kerülnek palackozásra.

Ingyenes termékminta
Már az első webshopos vásárlás alkalmával
0