2025. december 23. és 2026. január 5. között zárva tartunk, ez idő alatt beérkezett megrendeléseiket január 5-án dolgozzuk fel.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Salátákhoz, frissen sültekhez ajánljuk ezt a végtelenül egyszerűen elkészíthető, ám annál finomabb lassan sült paradicsom zöldségköretet.
A paradicsomokat megmossuk, félbevágjuk, magjukat, és a belső kocsonyás folyadékot eltávolítjuk.
Egy tepsibe tesszük a paradicsomokat, a megpucolt, egész fokhagyma gerezdeket, a rozmaringot, a kakukkfüvet, és 3-4 ek olívaolajat. Sózzuk, majd 110 fokos, előmelegített sütőben 45 percen át sütjük.
Ha elkészült, a paradicsomokat és a sült fokhagymákat pedig egy zárható, tiszta üvegbe tesszük az olajbogyókkal együtt.
A keletkezett folyadékot átszűrjük, és összekeverjük a maradék olívaolajjal és a paradicsomecettel, majd ráöntjük a paradicsomra. 3-4 nap érlelés után még finomabb.
Ön döntheti el, hogy mely cookie-k használatához járul hozzá. Az „Összes cookie elfogadása” gombra kattintva hozzájárul a cookie-k tárolásához az eszközén, hogy személyre szabjuk a tartalmat és a hirdetéseket, valamint elemezzük a weboldal forgalmát.
A nem szükséges cookie-kat kizárólag az Ön hozzájárulásával használjuk. A cookie-k részleteiről, céljáról, tárolási idejéről és partnereinkről az Adatkezelési tájékoztatóban talál további információt.
Ön döntheti el, hogy mely cookie-k használatához járul hozzá. A szükséges cookie-k a weboldal működéséhez elengedhetetlenek, és mindig aktívak. Minden egyéb cookie (pl. marketing- és elemzési célú) kizárólag az Ön hozzájárulásával kerül felhasználásra. A használt cookie-król további információt az Adatkezelési tájékoztatóban talál.