Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Salátákhoz, frissen sültekhez ajánljuk ezt a végtelenül egyszerűen elkészíthető, ám annál finomabb lassan sült paradicsom zöldségköretet.
A paradicsomokat megmossuk, félbevágjuk, magjukat, és a belső kocsonyás folyadékot eltávolítjuk.
Egy tepsibe tesszük a paradicsomokat, a megpucolt, egész fokhagyma gerezdeket, a rozmaringot, a kakukkfüvet, és 3-4 ek olívaolajat. Sózzuk, majd 110 fokos, előmelegített sütőben 45 percen át sütjük.
Ha elkészült, a paradicsomokat és a sült fokhagymákat pedig egy zárható, tiszta üvegbe tesszük az olajbogyókkal együtt.
A keletkezett folyadékot átszűrjük, és összekeverjük a maradék olívaolajjal és a paradicsomecettel, majd ráöntjük a paradicsomra. 3-4 nap érlelés után még finomabb.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.