5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Salátákhoz, frissen sültekhez ajánljuk ezt a végtelenül egyszerűen elkészíthető, ám annál finomabb lassan sült paradicsom zöldségköretet.
A paradicsomokat megmossuk, félbevágjuk, magjukat, és a belső kocsonyás folyadékot eltávolítjuk.
Egy tepsibe tesszük a paradicsomokat, a megpucolt, egész fokhagyma gerezdeket, a rozmaringot, a kakukkfüvet, és 3-4 ek olívaolajat. Sózzuk, majd 110 fokos, előmelegített sütőben 45 percen át sütjük.
Ha elkészült, a paradicsomokat és a sült fokhagymákat pedig egy zárható, tiszta üvegbe tesszük az olajbogyókkal együtt.
A keletkezett folyadékot átszűrjük, és összekeverjük a maradék olívaolajjal és a paradicsomecettel, majd ráöntjük a paradicsomra. 3-4 nap érlelés után még finomabb.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.