Keresés

Lenmagolajos grill szósz recept

Hozzávalók
Mértékegység: EUUSUK
150 g
tejföl
1
gerezd fokhagyma
ízlés szerint
1 ek
bazsalikom
apróra vágva
1 ek
snidling
apróra vágva
1 tk
chili paprika
10
10
Vegetáriánus
Gluténmentes
Búzamentes
Tojásmentes
Szójamentes
Kukoricamentes
Cukormentes

Az egészséges omega-3 olajakat könnyedén belecsempészhetjük szószokba is. Ez a grill szósz recept a lenmagolajtól lesz egészséges, a sok friss fűszertől pedig pikáns. Sültekhez, grillezett halakhoz, burgonyakörethez remek.

A legjobb receptek Pödör termékekkel

Hidegen sajtolt olajokkal egészséges, finom és gyors receptek.


Ön is a gasztronómia és az egészséges, jó ételek szerelmese?

Akkor bizonyára tisztában van azzal, hogy a tökéletes ízek legalapvetőbb feltétele a friss, minőségi alapanyagok felhasználása, a szaktudás, a szenvedély, a tapasztalat és az őszinteség. A 100%-ban Ausztriában előállított Pödör-olajakkal kapcsolatban nem ismerünk kompromisszumot a fentiek tekintetében. Felelősen, puritánul és őszintén végezzük munkánkat. Alapanyagainkat kizárólag a termelő országokból vásároljuk.
A Pödör termékei azért különlegesek, mert kizárólag a lehető legnagyobb alapossággal tisztított, 100%-ban természetes, csúcsminőségű alapanyagokból készülnek, a legtapasztaltabb présmesterek időigényes, fáradtságos kétkezi munkájával és szakértelmével. Termékeinkhez egész éven át frissen sajtolva juthat hozzá, és csak a legszigorúbb minőség-ellenőrzést követően kerülnek palackozásra.

Ingyenes termékminta
Már az első webshopos vásárlás alkalmával
0