Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A vinaigrette öntet alapja a málna balzsamecet és a piemonti mogyoróolaj, amit mogyorómustárral krémesítünk. Csodásan körbevonja, és ízesíti a kevésbé karakteres zöldsalátákat, de remekül passzol a céklához is.
Öntsünk 1 evőkanál málna balszamecet egy csavaros üvegbe, majd adjunk hozzá 1 teáskanál mogyorómustárt. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
Adjuk hozzá a 4 evőkanál mogyoróolajat, majd a 4 evőkanál frissen facsart narancs levét.
Zárjuk le az üveget, és alaposan rázzuk fel.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.