Keresés

Méregtelenítő zöldségturmix recept

Hozzávalók
Mértékegység: EUUSUK
5 szál
zöld spárga
1 db
avokádó
150 g
kígyóuborka
2 szál
kapor
1 csipetnyi
150 ml
víz
5 db
jégkocka
5
5
Vegetáriánus
Vegán
Gluténmentes
Búzamentes
Tojásmentes
Tejmentes
Szójamentes
Kukoricamentes
Cukormentes

Bár alap állapotában szervezetünk elvégzi a szükséges méregtelenítési folyamatokat, időnként nem árt, ha egy kicsit rásegítünk célzott ételek, italok fogyasztásával. Méregtelenítő zöldségturmix receptünk lelke most a spárga és a máriatövis olaj, amik köztudottan fokozzák a méregtelenítő folyamatokat.

A legjobb receptek Pödör termékekkel

Hidegen sajtolt olajokkal egészséges, finom és gyors receptek.


Ön is a gasztronómia és az egészséges, jó ételek szerelmese?

Akkor bizonyára tisztában van azzal, hogy a tökéletes ízek legalapvetőbb feltétele a friss, minőségi alapanyagok felhasználása, a szaktudás, a szenvedély, a tapasztalat és az őszinteség. A 100%-ban Ausztriában előállított Pödör-olajakkal kapcsolatban nem ismerünk kompromisszumot a fentiek tekintetében. Felelősen, puritánul és őszintén végezzük munkánkat. Alapanyagainkat kizárólag a termelő országokból vásároljuk.
A Pödör termékei azért különlegesek, mert kizárólag a lehető legnagyobb alapossággal tisztított, 100%-ban természetes, csúcsminőségű alapanyagokból készülnek, a legtapasztaltabb présmesterek időigényes, fáradtságos kétkezi munkájával és szakértelmével. Termékeinkhez egész éven át frissen sajtolva juthat hozzá, és csak a legszigorúbb minőség-ellenőrzést követően kerülnek palackozásra.

Ingyenes termékminta
Már az első webshopos vásárlás alkalmával
0