Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Nyáron a sok friss gyümölcs csak úgy adja magát, hogy turmixot készítsünk belőle. Most a sárgabarackot párosítottuk sárgadinnyével, amiket bazsalikommal, és hidegen sajtolt sárgabarackmag olajjal ízesítettünk. Álom finom.
A sárgabarackokat megmossuk, magjukat kivesszük, majd kisebb darabokra vágjuk.
A sárgadinnyét kimagozzuk, húsát felkockázzuk.
Egy turmixkehelybe tesszük a gyümölcsöket, hozzáadjuk a vizet, a joghurtot, a mézet, a friss bazsalikomot, a körte balzsamecetet, és a sárgabarackmag olajat. Krémesre turmixoljuk. Jól behűtve fogyasszuk.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.