A lazac bőrét éles késsel szakaszosan távolítsuk el, oly módon, hogy a bőrt a vágással ellentétes irányba húzzuk.
hírlevelünkre
Könnyű, ínyenc nyári előétel ez a lazac tatár. A friss barack, és a sárgabarack gyümölcsecet párosát stájer tökmagolajjal kombináljuk, ettől lesz olyan különleges ez az előétel.
A lazac bőrét éles késsel szakaszosan távolítsuk el, oly módon, hogy a bőrt a vágással ellentétes irányba húzzuk.
Szeleteljük fel a halat, majd vágjuk apró kockára.
A lilahagymát pucoljuk meg és vágjuk apróra. A barackot magozzuk ki és azt is vágjuk apró kockára.
Keverjük össze az sárgabarack gyümölcsecetet, és a stájer tökmagolajat.
Az ecetes olajos keveréket öntsük rá a hagyma és barack keverékére, és 5 percet hűtőben pihentessük.
A lazacot keverjük hozzá az alaphoz. A lazac tatárt konyhai gyűrűben formáljuk meg a tálaláshoz. A végén szórjuk meg az apróra vágott koriander zölddel. Hűtőben érleljük 1 órát fogyasztás előtt.