5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Könnyű, ínyenc nyári előétel ez a lazac tatár. A friss barack, és a sárgabarack gyümölcsecet párosát stájer tökmagolajjal kombináljuk, ettől lesz olyan különleges ez az előétel.
A lazac bőrét éles késsel szakaszosan távolítsuk el, oly módon, hogy a bőrt a vágással ellentétes irányba húzzuk.
Szeleteljük fel a halat, majd vágjuk apró kockára.
A lilahagymát pucoljuk meg és vágjuk apróra. A barackot magozzuk ki és azt is vágjuk apró kockára.
Keverjük össze az sárgabarack gyümölcsecetet, és a stájer tökmagolajat.
Az ecetes olajos keveréket öntsük rá a hagyma és barack keverékére, és 5 percet hűtőben pihentessük.
A lazacot keverjük hozzá az alaphoz. A lazac tatárt konyhai gyűrűben formáljuk meg a tálaláshoz. A végén szórjuk meg az apróra vágott koriander zölddel. Hűtőben érleljük 1 órát fogyasztás előtt.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.