Keresés

Omega-3 eper shake recept

Hozzávalók
Mértékegység: EUUSUK
jégkocka
300 g
natúr joghurt
200 g
eper
3 tk
porcukor
10
10
Vegetáriánus
Gluténmentes
Búzamentes
Tojásmentes
Szójamentes
Kukoricamentes

A hidegen sajtolt omega-3 olajak egyszerűen belecsempészhetőek a turmixokba, gyümölcs shakekbe. Eperrel pompás. A turmix ízben gazdagabb lesz, ha málna balzsamecettel viszünk bele egy kis savasságot is.

A legjobb receptek Pödör termékekkel

Hidegen sajtolt olajokkal egészséges, finom és gyors receptek.


Ön is a gasztronómia és az egészséges, jó ételek szerelmese?

Akkor bizonyára tisztában van azzal, hogy a tökéletes ízek legalapvetőbb feltétele a friss, minőségi alapanyagok felhasználása, a szaktudás, a szenvedély, a tapasztalat és az őszinteség. A 100%-ban Ausztriában előállított Pödör-olajakkal kapcsolatban nem ismerünk kompromisszumot a fentiek tekintetében. Felelősen, puritánul és őszintén végezzük munkánkat. Alapanyagainkat kizárólag a termelő országokból vásároljuk.
A Pödör termékei azért különlegesek, mert kizárólag a lehető legnagyobb alapossággal tisztított, 100%-ban természetes, csúcsminőségű alapanyagokból készülnek, a legtapasztaltabb présmesterek időigényes, fáradtságos kétkezi munkájával és szakértelmével. Termékeinkhez egész éven át frissen sajtolva juthat hozzá, és csak a legszigorúbb minőség-ellenőrzést követően kerülnek palackozásra.

Ingyenes termékminta
Már az első webshopos vásárlás alkalmával
0