Keresés

Omega-3 eperturmix földi mandula liszttel recept

A tavasz egyik legsokoldalúbb és legfinomabb gyümölcse az eper, amiből finom és egészséges turmixokat készíthetünk. Ez az epres turmix a földi mandula liszttől tartalmas, a hidegen sajtolt olajaktól pedig nagyon egészséges lesz.

Vegetáriánus
Gluténmentes
Búzamentes
Tojásmentes
Szójamentes
Kukoricamentes
5 Perc
44

Elkészítés

01

A gyümölcsöket megmossuk, a cukkinit feldaraboljuk.

02

A hozzávalókat egy turmixkehelybe tesszük, és hozzáöntjük a tejet, az ecetet és az olajakat.

03

Legvégül hozzáadjuk a földi mandula lisztet is, és leturmixoljuk. Hagyjuk 20-30 percet állni, hogy a földimandula liszt megszívja magát, és a turmix krémes legyen.

18 Hozzászólás
Hozzávalók
Mértékegység: EUUSUK

Étrendek

Vegetáriánus Gluténmentes Búzamentes Tojásmentes Szójamentes Kukoricamentes


Ön is a gasztronómia és az egészséges, jó ételek szerelmese?

Akkor bizonyára tisztában van azzal, hogy a tökéletes ízek legalapvetőbb feltétele a friss, minőségi alapanyagok felhasználása, a szaktudás, a szenvedély, a tapasztalat és az őszinteség. A 100%-ban Ausztriában előállított Pödör-olajakkal kapcsolatban nem ismerünk kompromisszumot a fentiek tekintetében. Felelősen, puritánul és őszintén végezzük munkánkat. Alapanyagainkat kizárólag a termelő országokból vásároljuk.
A Pödör termékei azért különlegesek, mert kizárólag a lehető legnagyobb alapossággal tisztított, 100%-ban természetes, csúcsminőségű alapanyagokból készülnek, a legtapasztaltabb présmesterek időigényes, fáradtságos kétkezi munkájával és szakértelmével. Termékeinkhez egész éven át frissen sajtolva juthat hozzá, és csak a legszigorúbb minőség-ellenőrzést követően kerülnek palackozásra.

Ingyenes termékminta
Már az első webshopos vásárlás alkalmával
0