Legyen Klubtag!
  • Magánemberként, mint regisztrált klubtag Ön kaphat
  • 5% azonnali klubtag kedvezmény minden online rendelésre
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív klubtagsági akciók akár 30% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • PICKUP Service info-gold.png
Legyen Céges Vásárló!
  • Ha válallkozása van, akkor Ön céges vásárlóként céges nagykereskedelmi áron vásárolhat online
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív céges vásárlói akciók akár 35% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)

Regisztrált klubtagként vagy céges vásárlóként iratkozzon fel hírlevelünkre. 
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.

Feliratkozás
Keresés

Pácolt lazacos saláta feketeribizli vinaigrette-el recept

A pácolt lazacot friss salátával kombinálja Várvizi Péter séf, amit egy különleges feketeribizlis vinaigrettel ízesít. A vinaigrette-hez ribizli püré mellett különféle hidegen sajtolt olajakat kever, hogy a tökéletes állagot és ízt elérje. Ezt a minőséget most te is elkészítheted otthonodban.

Gluténmentes
Búzamentes
Tojásmentes
Tejmentes
Szójamentes
Kukoricamentes
20 Perc
63

Elkészítés

01

Pácolt citromos lazac:

  • Reszeljük le a citrom héját és keverjük össze nagy szemű tengeri sóval és a rózsaborssal.
  • A filézett, bőr nélküli lazacra öntsük rá a citromos sót, majd hagyjuk benne 50percig.
  • Amikor az 50 perc lejárt, mossuk le a sót a lazacról, és bio szezámmaggal szórjuk meg. Így szeleteljük.

 

02

Fekete ribizli vinaigrette:

  • A fekete ribizli pürét higítsuk meg egy kis vízzel. Tegyük egy magasabb falu turmixolásra is alkalmas edénybe. Majd turmixoljuk össze egy botmixer segítségével.
  • Majd adjuk hozzá a mézet, a citromlevet és a sót. Újra turmixoljuk össze.
  • Ezután öntsük össze a olajokat, és lassan, vékony sugárként, öntsük hozzá a feketeribizlis püréhez, miközben egyszer se állítjuk le a botmixert, mindaddig, míg az összes olajat hozzá nem adtuk.
  • Végül, szép selymes állagú vinaigrette-et kell kapjunk.

 

03

Tálalás:

  • Egy nagyobb edénybe tegyük bele a zöldsalátát és sózzuk, majd óvatosan keverjük össze.
  • A tanyér aljára tegyünk a fekete ribizli vinaigrette-ből. Majd fektessük rá a citromos zöldsaláta mixet.
  • Ekkor a vékonyra szeletelt lazacot tegyük a salátára, majd szórjuk meg egy kis gyömbérrel és édesköménnyel.
  • Ha szeretnénk, friss bazsalikomot, koriandert tépkedhetünk még a salátánkra.

 

11 Hozzászólás
Hozzávalók
Mértékegység: EUUSUK
100 g
vegyes zöldsaláta
200 g
lazacfilé
1 g
1
citrom
125 g
feketeribizli püré
35 ml
víz
20 g
citromlé
20 g
méz
gyömbér

Étrendek

Gluténmentes Búzamentes Tojásmentes Tejmentes Szójamentes Kukoricamentes

Legjobb ajánlataink
Legyen Klubtag!
  • Magánemberként, mint regisztrált klubtag Ön kaphat
  • 5% azonnali klubtag kedvezmény minden online rendelésre
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív klubtagsági akciók akár 30% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • PICKUP Service info-gold.png
Legyen Céges Vásárló!
  • Ha válallkozása van, akkor Ön céges vásárlóként céges nagykereskedelmi áron vásárolhat online
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív céges vásárlói akciók akár 35% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
Ingyenes termékminta
Már az első webshopos vásárlás alkalmával





0