2025. december 23. és 2026. január 5. között zárva tartunk, ez idő alatt beérkezett megrendeléseiket január 5-án dolgozzuk fel.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A klasszikus erdélyi padlizsánkrémet nem kevés olajjal keverik ki, aztán persze régiók szerint mindenki visz bele némi egyediséget. Az olaj tehát kihagyhatatlan a padlizsánkrémből, de prémium minőségű, hidegen sajtolt, minőségi Pödör olajakkal egészségessé tehető.
A padlizsánokat megmossuk, majd 200 fokos sütőben kb. 40 perc alatt megsütjük. Héjukat bevágjuk, fakanállal kikaparjuk a sültpadlizsánt és egy műanyag keverőtálba tesszük.
A padlizsán húsát a fakanállal szétdaraboljuk amennyire lehetséges. Hagyjuk, hogy langyosra hűljön.
Belereszeljük a fokhagymát, hozzáadjuk a repce és a máriatövis olajat, a sörecetet, a mézet, sózzuk, borsozzuk ízlés szerintés, majd belemorzsoljuk a puha kenyér belét is.
Addig keverjük, amíg krémesen összeáll, de még rusztikus a formája. Lilahagymával és snidlinggel díszítjük a tetejét.
Ön döntheti el, hogy mely cookie-k használatához járul hozzá. Az „Összes cookie elfogadása” gombra kattintva hozzájárul a cookie-k tárolásához az eszközén, hogy személyre szabjuk a tartalmat és a hirdetéseket, valamint elemezzük a weboldal forgalmát.
A nem szükséges cookie-kat kizárólag az Ön hozzájárulásával használjuk. A cookie-k részleteiről, céljáról, tárolási idejéről és partnereinkről az Adatkezelési tájékoztatóban talál további információt.
Ön döntheti el, hogy mely cookie-k használatához járul hozzá. A szükséges cookie-k a weboldal működéséhez elengedhetetlenek, és mindig aktívak. Minden egyéb cookie (pl. marketing- és elemzési célú) kizárólag az Ön hozzájárulásával kerül felhasználásra. A használt cookie-król további információt az Adatkezelési tájékoztatóban talál.