Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A ceviche (ejtsd szevicse) egy eredetileg citromlében marinált nyers hal, amit főleg a tengerparti térségekben fogyasztanak leginkább. A citromlét ebben a receptben prémium minőségi ecettel helyettesítjük, amitől még intenzívebb ízeket kapunk. Legjobb, ha nagyon friss halból készítjük el.
A lenyúzott, filézett lazacderekat nagyon vékony szeletekre vágjuk.
A paradicsom ecetet egy zárható kis üvegbe tesszük, sózzuk, borsozzuk, hagyjuk, hogy a sókristályok feloldódjanak. Végül hozzáadjuk a kendermag olajat és lezárjuk az üveget, alaposan felrázzuk.
A halszeleteket a marinádhoz adjuk.
Összekeverjük, és pillanatokon belül látjuk, hogy az ecettől a hal ’megfő’, kifehéredik.
A koktélparadicsomokat megmossuk, félbevágjuk.
A marinált halhoz keverjük a paradicsomokat.
Előételként fogyasszuk, friss kaporral megszórhatjuk.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.