2025. december 23. és 2026. január 5. között zárva tartunk, ez idő alatt beérkezett megrendeléseiket január 5-án dolgozzuk fel.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A házi pestót elkeverjük ricottával, és megtöltjük vele a gombafejeket. Sütőben pirosra sütjük, és már várhatjuk is a vendégsereget. Az elismerés nem fog elmaradni, ha ezt a receptet követed.
Szedjük le a gombák szárát, mossuk meg, töröljük szárazra.
Keverjük el a ricottát a pestoval, enyhén sózzuk, borsozzuk.
A gombafejeket tegyük egy tűzálló tálba, mindegyikbe tegyünk a töltelékből 1 evőkanállal.
220 C fokos előmelegített sütőben sütjük 25 percig. Ha kész locsoljuk meg a fenyőmagolajjal. Pirítós kenyérrel előételként tálaljuk, vagy köretként húsok mellé is kiváló.
Ön döntheti el, hogy mely cookie-k használatához járul hozzá. Az „Összes cookie elfogadása” gombra kattintva hozzájárul a cookie-k tárolásához az eszközén, hogy személyre szabjuk a tartalmat és a hirdetéseket, valamint elemezzük a weboldal forgalmát.
A nem szükséges cookie-kat kizárólag az Ön hozzájárulásával használjuk. A cookie-k részleteiről, céljáról, tárolási idejéről és partnereinkről az Adatkezelési tájékoztatóban talál további információt.
Ön döntheti el, hogy mely cookie-k használatához járul hozzá. A szükséges cookie-k a weboldal működéséhez elengedhetetlenek, és mindig aktívak. Minden egyéb cookie (pl. marketing- és elemzési célú) kizárólag az Ön hozzájárulásával kerül felhasználásra. A használt cookie-król további információt az Adatkezelési tájékoztatóban talál.