5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A házi pestót elkeverjük ricottával, és megtöltjük vele a gombafejeket. Sütőben pirosra sütjük, és már várhatjuk is a vendégsereget. Az elismerés nem fog elmaradni, ha ezt a receptet követed.
Szedjük le a gombák szárát, mossuk meg, töröljük szárazra.
Keverjük el a ricottát a pestoval, enyhén sózzuk, borsozzuk.
A gombafejeket tegyük egy tűzálló tálba, mindegyikbe tegyünk a töltelékből 1 evőkanállal.
220 C fokos előmelegített sütőben sütjük 25 percig. Ha kész locsoljuk meg a fenyőmagolajjal. Pirítós kenyérrel előételként tálaljuk, vagy köretként húsok mellé is kiváló.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.