Keresés

Pestoval töltött, sült gomba recept

A házi pestót elkeverjük ricottával, és megtöltjük vele a gombafejeket. Sütőben pirosra sütjük, és már várhatjuk is a vendégsereget. Az elismerés nem fog elmaradni, ha ezt a receptet követed.

Vegetáriánus
Gluténmentes
Búzamentes
Tojásmentes
Szójamentes
Kukoricamentes
Cukormentes
40 Perc
57

Elkészítés

01

Szedjük le a gombák szárát, mossuk meg, töröljük szárazra.

02

Keverjük el a ricottát a pestoval, enyhén sózzuk, borsozzuk.

03

A gombafejeket tegyük egy tűzálló tálba, mindegyikbe tegyünk a töltelékből 1 evőkanállal.

04

220 C fokos előmelegített sütőben sütjük 25 percig. Ha kész locsoljuk meg a fenyőmagolajjal. Pirítós kenyérrel előételként tálaljuk, vagy köretként húsok mellé is kiváló.

5 Hozzászólás
Hozzávalók
Mértékegység: EUUSUK
500 g
csiperke / sampion gomba
150 g
ricotta túró

Étrendek

Vegetáriánus Gluténmentes Búzamentes Tojásmentes Szójamentes Kukoricamentes Cukormentes


Ön is a gasztronómia és az egészséges, jó ételek szerelmese?

Akkor bizonyára tisztában van azzal, hogy a tökéletes ízek legalapvetőbb feltétele a friss, minőségi alapanyagok felhasználása, a szaktudás, a szenvedély, a tapasztalat és az őszinteség. A 100%-ban Ausztriában előállított Pödör-olajakkal kapcsolatban nem ismerünk kompromisszumot a fentiek tekintetében. Felelősen, puritánul és őszintén végezzük munkánkat. Alapanyagainkat kizárólag a termelő országokból vásároljuk.
A Pödör termékei azért különlegesek, mert kizárólag a lehető legnagyobb alapossággal tisztított, 100%-ban természetes, csúcsminőségű alapanyagokból készülnek, a legtapasztaltabb présmesterek időigényes, fáradtságos kétkezi munkájával és szakértelmével. Termékeinkhez egész éven át frissen sajtolva juthat hozzá, és csak a legszigorúbb minőség-ellenőrzést követően kerülnek palackozásra.

Ingyenes termékminta
Már az első webshopos vásárlás alkalmával
0