2025. december 23. és 2026. január 5. között zárva tartunk, ez idő alatt beérkezett megrendeléseiket január 5-án dolgozzuk fel.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Vannak ételek, amikhez dukál a mustár. Ebben az esetben sem kell beérnünk a bolti minőséggel, hiszen egy jó aprítóval, és minőségi Pödör ecetekkel, valamint olajakkal mennyei házi mustárt készíthetünk mi magunk is.
A mustármagot egy erős aprítóba tesszük a cukorral, sóval, és a fűszerekkel együtt, majd finomra daráljuk őket.
Az őrleményt az aprítóban hagyjuk, és felöntjük az ecettel, olajjal, és vízzel, és 1-2 percig turmixoljuk, aprítjuk. Kóstoljuk, ha kell, fűszerekkel állítunk az ízén. Egy dobozba tesszük, és egy éjszakára a hűtőben hagyjuk érlelődni. Másnap átkeverjük, ha kell, egy kis vizet adunk hozzá, hogy megfelelő állagú legyen.
Kisebb üvegekbe zárjuk, és hűtőben tálaljuk. 2-3 nap érlelés jót tesz neki. Hűtőben hónapokig eltárolható.
Ön döntheti el, hogy mely cookie-k használatához járul hozzá. Az „Összes cookie elfogadása” gombra kattintva hozzájárul a cookie-k tárolásához az eszközén, hogy személyre szabjuk a tartalmat és a hirdetéseket, valamint elemezzük a weboldal forgalmát.
A nem szükséges cookie-kat kizárólag az Ön hozzájárulásával használjuk. A cookie-k részleteiről, céljáról, tárolási idejéről és partnereinkről az Adatkezelési tájékoztatóban talál további információt.
Ön döntheti el, hogy mely cookie-k használatához járul hozzá. A szükséges cookie-k a weboldal működéséhez elengedhetetlenek, és mindig aktívak. Minden egyéb cookie (pl. marketing- és elemzési célú) kizárólag az Ön hozzájárulásával kerül felhasználásra. A használt cookie-król további információt az Adatkezelési tájékoztatóban talál.