Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A gremolata egy olasz szardellás zöld fűszer keverék. A citrom, petrezselyem, fokhagyma és a szardella különleges, finomra vágott együttese. Ezt az ízt fokozhatjuk dióolajjal, és dióval. A spárga ettől mennyeien finom lesz.
A spárgát pucoljuk meg, dobjuk sós, forrásban lévő vízbe, főzzük 3-4 percet a vastagságától függően.
A fokhagymát, petrezselymet aprítsuk fel, a citrom héját reszeljük le. A szardellákat is aprítsuk fel és mindezt jól keverjük össze.
Adjunk hozzá a dióolajat.
A dióbélt vágjuk durvára, száraz serpenyőben pirítsuk illatosra. A végén lecsöpögtetett spárgát melegen tálaljuk a gremolátával és megszórjuk a pirított dióval.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.