5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A gremolata egy olasz szardellás zöld fűszer keverék. A citrom, petrezselyem, fokhagyma és a szardella különleges, finomra vágott együttese. Ezt az ízt fokozhatjuk dióolajjal, és dióval. A spárga ettől mennyeien finom lesz.
A spárgát pucoljuk meg, dobjuk sós, forrásban lévő vízbe, főzzük 3-4 percet a vastagságától függően.
A fokhagymát, petrezselymet aprítsuk fel, a citrom héját reszeljük le. A szardellákat is aprítsuk fel és mindezt jól keverjük össze.
Adjunk hozzá a dióolajat.
A dióbélt vágjuk durvára, száraz serpenyőben pirítsuk illatosra. A végén lecsöpögtetett spárgát melegen tálaljuk a gremolátával és megszórjuk a pirított dióval.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.