5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Könnyű, előre elkészíthető hideg előétel a meleg napokra. Ez a spenótos, cottage cheese-el töltött hideg óriás kagylótészta saláta a paradicsomos salátaöntettől lesz tökéletes.
A megmosott spenótleveleket egy kanál sütő repceolajon megfonnyasztunk egy gerezd finomra reszelt fokhagymával együtt.
A kihűtött, és feldarabolt spenótot összekeverjük a cottage cheese-el. Sózzuk, borsozzuk.
A spenótos keverékkel megtöltjük a roppanósra főzött óriás kagylótésztákat, amikről előzetesen leitattuk a felesleges vizet.
Végül elkészítjük a vinaigrette-t: öntsük egy kis üvegbe az ecetet, sózzuk, borsozzuk, majd adjuk hozzá az olajokat és a sűrű paradicsomlevet. Zárjuk le az üveget, és alaposan rázzuk össze a dresszinget. Ezzel locsoljuk meg tálaláskor a töltött kagylótésztákat.
Készitsük el akár előételnek, vagy munkaebédnek előre ezt az ételt, és a vinaigrette-et csak tálaláskor öntsük rá. Az óriás kagylótésztákat sós, lobogó vízben roppanósra, azaz al dente főzzük meg. Ha elkészültek, hideg vízbe tesszük őket, hogy megállítsuk a főzési folyamatot.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.